Κορωνοϊός: Αρνητικός ο Γιώργος Πατούλης

Ξεπέρασε τον ιό!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κορωνοϊός: Αρνητικός ο Γιώργος Πατούλης

Εξελίξεις σημειώθηκαν με την υγεία του Γιώργου Πατούλη ο οποίος πριν από λίγο καιρό διαγνώσθηκε θετικός στον κορωνοϊό, με το τελευταίο τεστ όμως να δείχνει ότι το ξεπέρασε και πως πλέον είναι καλά.

Ο περιφερειάρχης Αττικής πριν από μερικές ώρες ανακοίνωσε πως η περιπέτειά του με τον κορωνοϊό τελείωσε επιτυχώς και πως από αύριο επιστρέφει στο γραφείο του.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Πατούλης έγραψε:

«Όλα καλά φίλοι μου! Και το 2ο τεστ είναι αρνητικό! Από αύριο Τρίτη επιστρέφουμε στο γραφείο! Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας που με τις χιλιάδες ευχές μου δώσατε δύναμη όλες τις ημέρες της καραντίνας και την απαραίτητη θετική ενέργεια σας και το ξεπεράσαμε και αυτό! Προχωράμε!».

γιώργος πατούλης αρνητικός στον κορωνοϊό

Η σύζυγος του Μαρίνα Πατούλη, η οποία έκανε τεστ μαζί με τον γιο της, δημοσίευσε και αυτή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία μαζί με Γιώργο Πατούλη και έγραψε:

«Βγήκες κ πάλι νικητής μέσα από αυτή τη σκληρή δοκιμασία...!Και πάλι μαζί υγιείς κ πιο δυνατοί!!Αγαπημένοι μου φίλοι/ες να χαίρεστε τις οικογένειες σας ,την μοναδικότητα της κάθε στιγμής που είναι πολύτιμη όταν είμαστε γεροί κ ευτυχισμένοι με τους ανθρώπους που αγαπάμε !!!Καλές γιορτές σε όλους μας!»

γιώργος και μαρίνα πατούλη

Εξελίξεις με την υγεία του Γιώργου Πατούλη - «Μέχρι στιγμής είμαι...»

Ο Γιώργος Πατούλης χθες ανακοίνωσε πως είναι θετικός στον κορωνοϊό και σήμερα μίλησε με την εκπομπή Live News προκειμένου να μιλήσει για τις τελευταίες εξελίξεις με την κατάσταση της υγείας του, τονίζοντας πως μέχρι στιγμής είναι ασυμπτωματικός.

Ο περιφερειάρχης Αττικής συναντήθηκε με κάποιον δήμαρχο ο οποίος είχε κορωνοϊό και έτσι αποφάσισε να κάνει τεστ προκειμένου να διαπιστώσει εάν έχει κολλήσει.

Όπως εξήγησε στον Νίκο Ευαγγελάτο, κανείς από την οικογένεια του δεν έχει κολλήσει - δείτε εδώ τη σχετική ανάρτηση της Μαρίνας Πατούλη - ενώ μέχρι στιγμή και ο ίδιος αισθάνεται μία χαρά.

«Μέχρι στιγμής είμαι ασυμπτωματικός. Εργάζομαι από το σπίτι. Σήμερα είχαμε τηλεδιάσκεψη με όλους τους αντιπεριφερειάρχες υγείας για τα ζητήματα της πρόληψης. Αλλά ο ιός είναι αόρατος, υπάρχει και δε συγχωρεί κανένα λάθος.

Δεν έχω αισθανθεί τίποτα. Υπήρχε όμως μια επίσκεψη ενός δημάρχου πριν λίγες ημέρες, που μετά είδαμε στο διαδίκτυο ότι ήταν θετικός στον κορονοϊό. Πάντα τηρούσαμε τα μέτρα και με μάσκες και όλα. Τη Δευτέρα, όταν είδα την Κυριακή ότι είναι θετικός, έκανα rapid test που βγήκε αρνητικό, αλλά μετά έκανα και μοριακό που βγήκε θετικό.

Βρίσκομαι σε απομόνωση ασκώντας τα καθήκοντά μου. Και η σύζυγος και ο γιος μου ήταν αρνητικοί, όπως και πολλοί εκ των συνεργατών μου. Έγιναν και απολυμάνσεις. Όλα τα πρωτόκολλα τηρούνται, αλλά ο κορονοϊός είναι εδώ, είναι αόρατος.

Αν έχω τα αντισώματα δεν θα κάνω το εμβόλιο, αλλά αν τύχαινε να μην είχα, προφανώς και θα έκανα το εμβόλιο. Στην οικογένειά μου θα προτείνω να γίνει ο εμβολιασμός.

Το υπέρτατο αγαθό της πρόληψης για τους ιούς είναι το εμβόλιο και από τη στιγμή που η επιστημονική κοινότητα κατάφερε σε λίγους μήνες μέσα από ευρύτατες έρευνες προφανώς, να φέρει αυτό το αγαθό, είναι για τη χρήση των ανθρώπων ώστε να ελαττωθεί η θνησιμότητα και να υπάρξει η δυνατότητα να ανοίξουν οι κοινωνίες», είπε ο Γιώργος Πατούλης.