Προσωρινό λουκέτο σε σούπερ μάρκετ της Lidl - Σε αυτές τις περιοχές κλείνουν τα καταστήματα

Άσχημα νέα για την αλυσίδα! Έφαγε και πρόστιμο 15.000 ευρώ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Προσωρινό λουκέτο σε σούπερ μάρκετ της Lidl - Σε αυτές τις περιοχές κλείνουν τα καταστήματα

Προσωρινό λουκέτο στα υποκαταστήματα του των σούπερ μάρκετ Lidl σε Λιβαδειά και Θήβα και πρόστιμο από 15.000 ευρώ, επιβλήθηκαν από τις ελεγκτικές αρχές της Βοιωτίας. Σύμφωνα με πληροφορίες που διαδίδονται στο διαδίκτυο, το μεσημέρι της Δευτέρας, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι από τους οποίους διαπιστώθηκε ότι πουλούσαν εποχικά προϊόντα (παιχνίδια και άλλα μη επιτρεπόμενα είδη) η πώληση των οποίων απαγορεύτηκε με πρόσφατη απόφαση της κυβέρνησης μετά το νέο lock down στην αγορά.

Προσοχή με τα Lidl: Σε αυτά τα καταστήματα σούπερ μάρκετ βρέθηκαν κρούσματα κορωνοϊού - Οι περιοχές

Πολλά είναι τα κρούσματα κορωνοϊού που έχουν βρεθεί σε καταστήματα των σούπερ μάρκετ Lidl και παρακάτω θα βρείτε μια λίστα με τις περιοχές.

Προσωρινά κλειστό παραμένει το κατάστημα του LIDL στην παλιά οδό Ξάνθης στην Κομοτηνή λόγω κορωνοϊού. Το λουκέτο, σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα της Κομοτηνής, «Χρόνος» μπήκε το απόγευμα του Σαββάτου, Ωστόσο δεν έχει διευκρινιστεί ακριβώς η αιτία.

Την ώρα του λουκέτου εργαζόμενοι ενημέρωσαν τους πελάτες πως το κατάστημα κλείνει λόγω κρούσματος κορωνοϊού. Ωστόσο το λουκέτο ίσως να επιβλήθηκε λόγω παραβάσεων των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού εξαιτίας συνωστισμού.

Αυτά είναι τα καταστήματα Lidl που είχαν κρούσματα κορωνοϊού

Υπενθυμίζεται ότι, όπως έχει καταγγείλει ο Σύλλογος Εμπορουπαλλήλων, τα Lidl κρύβουν με κάθε τρόπο κρούσματα. Παρόλ’ αυτά η έρευνα των εργαζομένων κατέδειξε ότι:

  • Πρόσφατα κρούσματα κορωνοϊού εντοπίστηκαν σε κατάστημα της επιχείρησης στη Λαμία.
  • Παράλληλα κρούσματα αποκαλύφθηκαν στην Αττική: σε Περιστέρι (Τζον Κένεντι), Περιστέρι (Κηφισού), Αμπελόκηποι, Ελαιώνας, Ελληνικό, Πατήσια (1 κρούσμα).
  • Επίσης σε 2 καταστήματα lidl (4 κρούσματα) στην Πάτρα.