Πάρθηκε η απόφαση για τα Lidl - Ισχύει από σήμερα 18/12

Εξέδωσαν την ανακοίνωση στο site τους εχθές το απόγευμα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάρθηκε η απόφαση για τα Lidl - Ισχύει από σήμερα 18/12

Με τη μέθοδο του Click Away από την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου θα έχουν τη δυνατότητα οι καταναλωτές να πραγματοποιούν αγορές διαρκών αγαθών (Νon Food) από το κατάστημα Lidl που τους εξυπηρετεί, απλά, γρήγορα και με ασφάλεια.

Το Click Away στα Lidl

Για να επιλέξουν οι καταναλωτές τα προϊόντα που τους ενδιαφέρουν, μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της εταιρίας lidl-hellas.gr, το Οnline Click Away Φυλλάδιο Lidl ή το Lidl app.

Lidl click away

Στη συνέχεια, καλώντας από σταθερό στη γραμμή εξυπηρέτησης πελατών της Lidl Ελλάς στο τηλέφωνο 800 111 3333 (χωρίς χρέωση, Δευτέρα έως Σάββατο 08:00–18:00) μπορούν να ενημερώνουν για τα προϊόντα που επιθυμούν να παραγγείλουν, αναφέροντας την περιγραφή και τον κωδικό τους καθώς και το κατάστημα παραλαβής.

Η επιβεβαίωση της παραγγελίας θα γίνεται μέσω SMS που θα αναφέρει την ημέρα και ώρα παραλαβής, ώστε οι καταναλωτές να προσέλθουν στο ειδικά διαμορφωμένο Click Away Σημείο Παραλαβής Παραγγελιών εξωτερικά του καταστήματος και να παραλάβουν την παραγγελία τους, πληρώνοντας με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.

Η Lidl Ελλάς, όπως πάντα, παραμένει και σε αυτές τις γιορτές δίπλα στην Ελληνίδα και στον Έλληνα καταναλωτή, προσαρμοζόμενη με αμεσότητα και ευελιξία στις νέες συνθήκες, με στόχο την άρτια και ασφαλή εξυπηρέτησή τους.

Δείτε εδώ, ωστόσο, ποια καταστήματα Lidl είναι κλειστά λόγω covid.

Δεν επιτρέπεται η είσοδος χωρίς μάσκα στα Lidl

Την είσοδο σε όσους πελάτες δεν φορούν μάσκα απαγορεύει ρητά πλέον η Lidl Ελλάς στα καταστήματά της. Από το μέτρο εξαιρούνται παιδιά κάτω των τριών ετών και άτομα με ιατρικά προβλήματα, όπως αναπνευστικό.

Το μέτρο, που έχει ως επίκεντρο την προστασία τόσο των πελατών όσο και των εργαζομένων της Lidl Ελλάς από πιθανή εξάπλωση της νόσου, τίθεται σε εφαρμογή από τη Δευτέρα 24 Αυγούστου 2020 και θα ισχύει σε όλο το δίκτυο των 225 καταστημάτων της Lidl Ελλάς.

Από την πρώτη μέρα της πανδημίας Covid-19 η εταιρία έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την πρόνοια της πρόληψης της μετάδοσης και διασποράς του ιού, ενώ συνεχίζει την αδιάλειπτη ενημέρωση για την υγιεινή και την ασφάλεια όλων των περευρισκομένων στα καταστήματα σε πλήρη συμμόρφωση με τις νομοθετικές και πολιτειακές επιταγές.

Εγγύηση της έμπρακτης εφαρμογής των μέτρων καθώς και της μέγιστης ασφάλειας στο σύνολο των διαδικασιών που έχουμε εφαρμόσει στα καταστήματά μας, τα γραφεία και τα εφοδιαστικά μας κέντρα, για την πρόνοια της πρόληψης της μετάδοσης και διασποράς του Covid-19, αποτελεί το γεγονός ότι η Lidl Ελλάς είναι η πρώτη εταιρία λιανεμπορίου τροφίμων στην Ελλάδα που έλαβε την πιστοποίηση Covid Shield, στο ανώτατο επίπεδο «Εxcellent» από τον φορέα TÜV AUSTRIA Hellas.