Κρήτη: Πέθανε ο 26χρονος που τον είχε μαχαιρώσει ο πατέρας του

Δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κρήτη: Πέθανε ο 26χρονος που τον είχε μαχαιρώσει ο πατέρας του

Έφυγε από τη ζωή ο 26χρονος άνδρας, που μαχαίρωσε ο ίδιος του ο πατέρας στην Κρήτη. Νοσηλευόταν διασωληνωμένος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζελείου Νοσοκομείου, καθώς η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε.

Ο άνδρας, διακομίσθηκε στο Βενιζέλειο αμέσως μετά το τραγικό γεγονός, με την κατάσταση της υγείας του να κρίνεται σοβαρή, καθώς είχε δεχθεί 6 - 7 μαχαιριές και είχε χάσει αρκετό αίμα. Τελικά, όμως δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Όλες οι πληροφορίες για το τραγικό γεγονός που συγκλόνισε την Κρήτη

Κρήτη τραγωδία νεκρός

Όλα ξεκίνησαν στις 6 το απόγευμα ανήμερα τα Χριστούγεννα στη Θέρισο στην Κρήτη, όταν ξεκίνησε άγριος καυγάς στην Θέρισο ανάμεσα σε μία παρέα ανδρών. Τα πράγματα φαίνεται να ξέφυγαν από τον έλεγχο και ένας από την παρέα δεν δίστασε να βγάλει μαχαίρι και να τραυματίσει έναν 26χρονο.

Αυτό που εκπλήσσει όμως, είναι ότι τον 26χρονο φέρεται ότι μαχαίρωσε ο πατέρας του με τη βοήθεια του άλλου γιου της οικογένειας. Τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του 55χρονου πατέρα και του 24χρονου αδελφού, φερόμενων ως δραστών της επίθεσης και του τραυματισμού του 30χρονου, όλοι τους Αλβανικής υπηκοότητας.

Σοκ προκαλεί και η είδηση πως, πέθανε ο κυνηγός που δέχτηκε σφαίρα από το όπλο του αδερφού του.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για την υπόθεση

«Συνελήφθησαν μεταμεσονύκτιες ώρες στο Ηράκλειο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, δύο αλλοδαποί για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών σε βάρος επίσης αλλοδαπού.

Ειδικότερα, το απόγευμα της 25ης Δεκεμβρίου οι δύο αλλοδαποί με την χρήση σωματικής βίας προκάλεσαν σωματικές βλάβες, ενώ ένας εκ των δύο αλλοδαπών έκανε χρήση και αιχμηρού αντικειμένου.

Από την αστυνομική έρευνα ταυτοποιήθηκαν, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι αλλοδαποί, ενώ βρέθηκε και κατασχέθηκε το αιχμηρό αντικείμενο».