Θλίψη στην Πορτογαλία - Πέθανε ο ποδοσφαιριστής που κατέρρευσε εν ώρα αγώνα

Τι αναφέρουν οι πληροφορίες;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Θλίψη στην Πορτογαλία - Πέθανε ο ποδοσφαιριστής που κατέρρευσε εν ώρα αγώνα

Θλίψη επικρατεί στο πορτογαλικό και παγκόσμιο ποδόσφαιρο, καθώς ο Άλεξ Απολινάριο, ποδοσφαιριστής της Αλβέρκα που κατέρρευσε την Κυριακή εν ώρα αγώνα, έφυγε από τη ζωή.

Ο 24χρονος Βραζιλιάνος υπέστη ανακοπή, διακομίστηκε στο νοσοκομείο, αλλά μετά από λίγες μέρες νοσηλείας έφυγε από τη ζωή αφήνοντας πίσω του την σύζυγό του και τα δύο τους παιδιά.

Σ’ εκείνο το προ ημερών παιχνίδι παίζοντας στο παιχνίδι απέναντι στην Αλμεϊρίμ για το πορτογαλικό πρωτάθλημα (κατηγορία Serie F), η παρέμβαση των γιατρών, η είσοδος του ασθενοφόρου στο γήπεδο και η διακομιδή του παίκτη στο νοσοκομείο συνέβησαν άμεσα, ωστόσο, ο νεαρός ποδοσφαιριστής έχασε τη μάχη, παρά τις προσευχές όλων.

Άλεξ Απολινάριο πέθανε

Ο εκλιπών είχε αναδειχθεί από την Μποταφόγκο, πέρασε από την Κρουζέιρο και την Ατλέτικο Παραναένσε, ενώ τον Ιανουάριο του 2019 μετακόμισε στην Πορτογαλία και την Αλβέρκα, που αγωνίζεται φέτος στην τρίτη κατηγορία.

Μάλιστα στις 17 Οκτωβρίου του 2019 είχε σκοράρει το ένα από τα δύο γκολ της ομάδας του στην ιστορική νίκη επί της Σπόρτινγκ Λισαβόνας με 2-0.

Ο Alex Sandro dos Santos Apolinário - όπως γράφεται στα αγγλικά - ήταν Βραζιλιάνος επαγγελματίας ποδοσφαιριστής που έπαιξε τελευταία για την Πορτογαλική λέσχη F.C. Η Alverca ως επιθετικός μέσος.

Θρήνος έχει ξεσπάσει και με την δυσάρεστη είδηση που αφορά τον θάνατο του Τζέρι Μάρσντεν, της θρυλικής φωνής της Λίβερπουλ. Ο γνωστός τραγουδιστής του μουσικού συγκροτήματος «Gerry and the Pacemakers» άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 78 ετών. Το 1963 έγινε επιτυχία το You'll never walk alone, που μετέπειτα έγινε ο ύμνος της Λίβερπουλ.