Θρήνος! «Έσβησε» στα 30 ο πρώην φορ του ΠΑΣ, Κριστοφέρ Μαμπουλού

Πένθος...

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Θρήνος! «Έσβησε» στα 30 ο πρώην φορ του ΠΑΣ, Κριστοφέρ Μαμπουλού

Πένθος επικρατεί στην Γαλλία μετά την δυσάρεστη είδηση που αφορά τον θάνατο του πρώην επιθετικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Κριστοφέρ Μαμπουλού.

Ο ποδοσφαιριστής «έσβησε» στα 30 του προκαλώντας παγκόσμια θλίψη. Ο Μαμπουλού έπαιζε ποδόσφαιρο με φίλους του στη συνοικία Μονφερμέιγ του Παρισιού και ξαφνικά σωριάστηκε στο έδαφος.

Ο Μαμπουλού προδόθηκε από την καρδιά του και άφησε την τελευταία του πνοή στα 30 του χρόνια, σκορπώντας τη θλίψη στους οικείους του.

Ο Κονγκολέζος είχε περάσει από τους Ηπειρώτες τη σεζόν 2016/17 αφήνοντας καλές εντυπώσεις, ενώ στη συνέχεια είχε αγωνιστεί σε Νανσί και Εβιάν.

Οι Ηπειρώτες έβγαλαν και ανακοίνωση, στην οποία αναφέρουν: "Συντετριμμένη όλη η οικογένεια του ΠΑΣ έχασε το δικό της Christopher Maboulou που άφησε την τελευταία του πνοή παίζοντας ποδόσφαιρο με τους φίλους του. Θρήνος επικρατεί και με τον θάνατο του Μαξίμ Τσιγκάλκο, του «wonderkid» του Football Manager!

Κριστοφέρ Μαμπουλού

Λίγα λόγια για τον Κριστοφέρ Μαμπουλού

Ο Κριστοφέρ Μαμπουλού (γεννήθηκε στις 19 Μαρτίου 1990) είναι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής του Κονγκό που παίζει ως επιθετικός για τον γαλλικό σύλλογο Thonon Évian.

Ο Μαμπούλου γεννήθηκε στο Montfermeil της Γαλλίας. Έπαιξε 16 παιχνίδια για το Châteauroux κατά τη διάρκεια των εποχών 2009-2011.

Έγινε μέλος της SC Bastia τον Ιούνιο του 2014.

Τον Ιούλιο του 2016 υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την PAS Giannina. Το καλοκαίρι του 2017 έφυγε από το PAS Giannina.

Αποδέχθηκε μια πρόσκληση για την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου του Κονγκό το 2015, παρά το γεγονός ότι γεννήθηκε στη Γαλλία.