Κυριάκος Μητσοτάκης - Ικαρία: Συνωστισμό στο τραπέζι του πρωθυπουργού καταγγέλλει κάτοικος

«Και συ κάτσε στο παγκάκι της γειτονιάς με καφεδάκι, με τον φίλο σου, και πλήρωσε το πρόστιμο»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κυριάκος Μητσοτάκης - Ικαρία: Συνωστισμό στο τραπέζι του πρωθυπουργού καταγγέλλει κάτοικος

Φωτογραφία με πρωταγωνιστή τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, να τρώει σε σπίτι βουλευτή, μαζί με πολλούς ακόμη συνδαιτυμόνες, κατά την επίσκεψή του στην Ικαρία το Σάββατο, παρά και ενάντια στα μέτρα προστασίας από την πανδημία, ανάρτησε χρήστης των κοινωνικών δικτύων.

Όπως χαρακτηριστικά έγραψε θα τον καταγγείλει, καθώς ενώ όλος ο κόσμος κλείνεται βρίσκεται κλεισμένος στο σπίτι του, ενώ "τρώει" και πρόστιμα, εκείνος τρώει με άλλα 30 άτομα.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Ο εξοχωτατος πρωθυπουργός μας, συν τρώγει με άλλα 30 άτομα στη βεράντα του σπιτιού του βουλευτή Σαμου Στεφαναδη (απέναντι ακριβώς απ το σπίτι μας)!!! Από κάτω άλλοι 30-40 συνωστισμενοι μπάτσοι απ την κουστωδεια του, τον αναμένουν συνωστισμενοι!! Εγώ θα πάω να τους καταγγείλω τώρα λοιπόν!! Και συ κάτσε στο παγκάκι της γειτονιάς σου με το καφεδάκι σου, με τον φίλο σου, και πλήρωσε το πρόστιμο το τρακοσαρι!!!».

Κυριάκος Μητσοτάκης Ικαρία

Κυριάκος Μητσοτάκης: Έκανε την δεύτερη δόση του εμβολίου

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε την δεύτερη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού το πρωί της Δευτέρας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης λίγο μετά τις 09:00 εμβολιάστηκε στο «Αττικόν» νοσοκομείο και παράλληλα στις 10:00 θα ακολουθήσει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Εν τω μεταξύ, ο συνολικός αριθμός των εμβολιασμένων αυτή τη στιγμή στην χώρα μας έχει φτάσει τους 80.000. Την ίδια ώρα, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, κατά την πρώτη ημέρα έναρξης των εμβολιασμών του γενικού πληθυσμού, είχαν κλείσει ραντεβού για να εμβολιαστούν 3.777 ηλικιωμένοι.

Δεν προσήλθαν οι 733, ίσως λόγω και των άσχημων καιρικών συνθηκών. Στη θέση τους εμβολιάστηκαν γιατροί από τις λίστες των Ιατρικών Συλλόγων, ώστε καμία δόση να μην πάει χαμένη. Αυτό θα συνεχιστεί μέχρι να ενεργοποιηθεί η λίστα αναμονής των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων για την αναπλήρωση των ραντεβού. Να υπενθυμίσουμε ότι ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε την ίδια στιγμή δύο μέτρα ενοικίου και επιδόματος!