Ερυθρός Σταυρός: Συνελήφθη ο ασθενής που αποσυνέδεσε τον αναπνευστήρα του 76χρονου

Φυλάσσεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ερυθρός Σταυρός: Συνελήφθη ο ασθενής που αποσυνέδεσε τον αναπνευστήρα του 76χρονου

Το μεσημέρι της Πέμπτης συνελήφθη ο άνδρας που φέρεται να αποσυνέδεσε τον αναπνευστήρα ενός ασθενή covid στον Ερυθρό Σταυρό και αυτή τη στιγμή φυλάσσεται φρουρούμενος μέσα στο νοσοκομείο καθώς είναι και ο ίδιος ασθενής.

H ανακοίνωση της Αστυνομίας για το έγκλημα στον Ερυθρό Σταυρό

«Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, στο πλαίσιο διερεύνησης περιστατικού θανάτου νοσηλευόμενου διασωληνωμένου ασθενούς στο Νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» σχημάτισε δικογραφία σε βάρος αλλοδαπού, επίσης νοσηλευόμενου στον ίδιο θάλαμο, για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας. Ο 62χρονος συνελήφθη και φυλάσσεται φρουρούμενος στο Νοσοκομείο».

Ερυθρός Σταυρός έγκλημα

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες ο φερόμενος δράστης ήταν γνωστός στις αρχές από υποθέσεις του 2006 και του 2019.

Όπως αναφέρουν τα στοιχεία της υπόθεσης, το μηχάνημα του 76χρονου ασθενούς είχε αποσυνδεθεί, κάτι που έδειχνε πως υπήρξε ανθρώπινη παρέμβαση και οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στον θάλαμο, όπου νοσηλευόταν ο ασθενής. Ετσι οι αστυνομικοί στράφηκαν στον 62χρονο, που νοσηλευόταν στον ίδιο θάλαμο, αλλά δεν ήταν διασωληνωμένος.

Πέθανε ο 33χρονος γιος του Απόστολου Σουγκλάκου, Χρήστος, από κορωνοϊό

Ο Χρήστος Σουγκλάκος σύμφωνα με το karvasaras.gr άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί της Πέμπτης στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπου νοσηλευόταν, μετά από επιπλοκές με τον κορωνοϊό.

Η είδηση του θανάτου του έχει προκαλέσει μεγάλη θλίψη στην περιοχή της Αμφιλοχίας.

Ο Χρήστος Σουγκλάκος ήταν το ένα από τα τρία παιδιά του παλαιστή και ηθοποιού Απόστολου Σουγκλάκου που είχε στενούς δεσμούς με την Αμφιλοχία λόγω της συζύγου του. Να θυμίσουμε, πως ο Απόστολος Σουγκλάκος πέθανε στις 5 Σεπτεμβρίου του 2006.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα η εξόδιος ακολουθία του Χρήστου Σουγκλάκου θα τελεστεί αύριο Παρασκευή στις 13:00 το μεσημέρι στο κοιμητήριο Αμφιλοχίας.

Εξαιτίας των μέτρων κατά της COVID-19 η κηδεία θα γίνει παρουσία μόνο στενών συγγενών του. Να υπενθυμίσουμε πως πριν από λίγες ώρες έφυγε από την ζωή, επίσης από κορωνοϊό αγαπημένος Έλληνας τραγουδιστής.