Κυριακή, 04 Ιουνίου 2023 | Επικοινωνία

Γιώργος Καραϊβάζ: Τα αποτελέσματα της βαλλιστικής έρευνας

Τι έδειξαν οι σφαίρες με τις οποίες δολοφονήθηκε ο δημοσιογράφος;

Γιώργος Καραϊβάζ: Τα αποτελέσματα της βαλλιστικής έρευνας
Ενημέρωση 10.04.2021 11:48
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα σχετικά με τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, με τα αποτελέσματα από τις πρώτες εξετάσεις να γίνονται γνωστά, σχετικά με το όργανο του εγκλήματος, τη στιγμή που υπάρχουν νέες λεπτομέρειες για τους δράστες.

Συγκεκριμένα, η βαλλιστική έρευνα έδειξε, ότι το όπλο που χρησιμοποιήθηκε, ήταν «καθαρό», μην έχοντας χρησιμοποιηθεί σε άλλη εγκληματική ενέργεια. Οι Αρχές θα πραγματοποιήσουν και δεύτερη εξέταση για να επιβεβαιώσουν ότι το 9άρι πιστόλι είναι «καθαρό».

Οι αστυνομικοί, ωστόσο, περίμεναν ότι οι εκτελεστές δεν θα χρησιμοποιούσαν όπλο που είχε εμπλακεί σε άλλη εγκληματική ενέργεια.

Τα αποτελέσματα της βαλλιστικής έρευνας για τον Γιώργο Καραϊβάζ

«26 χρόνια μετά την πρώτη μας συνεργασία βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να ερευνήσω και εγώ τη δολοφονία του»

Το βράδυ της Παρασκευής, η Αγγελική Νικολούλη εμφανώς συγκλονισμένη, καλωσόρισε τους τηλεθεατές της και μίλησε για τη στυγερή δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, ο οποίος υπήρξε συνεργάτης της στο Φως στο Τούνελ στο παρελθόν.

Η παρουσιάστρια ήταν πολύ ταραγμένη ενώ δήλωσε έτοιμη να βρει όσα στοιχεία μπορεί προκειμένου να εξιχνιάσει το έγκλημα.

«Με τον Γιώργο συνεργαστήκαμε πριν από χρόνια, στην πρώτη χρονιά του Τούνελ. Θυμάμαι έναν νέο δραστήριο, μάχιμο. Έναν δημοσιογράφο γεμάτο όνειρα, με αξιοπρέπεια και σεβασμό.

26 χρόνια μετά βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να ερευνήσω και εγώ τη δολοφονία του, την εν ψυχρώ εκτέλεσή του από δύο καλυμμένους, μπορεί να είναι και πληρωμένοι εκτελεστές, ξέρετε έχει γίνει της μόδας. Παίρνεις ένα συμβόλαιο και εκτελείς», είπε χαρακτηριστικά η Αγγελική Νικολούλη με τρεμάμενη φωνή.

Στη συνέχεια, ζήτησε από τους κατοίκους που διατηρούν κάμερες ασφαλείας ή είδαν κάτι περίεργο, να επικοινωνήσουν με το τηλεφωνικό κέντρο της εκπομπής μήπως καταφέρουν και δώσουν πληροφορίες για τη δολοφονία.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Γιώργος Καραϊβάζ: Συνάντηση Μητσοτάκη - Χρυσοχοΐδη για την εξιχνίαση της υπόθεσης

Δολοφονία Καραϊβάζ - Αυτόπτης μάρτυρας: «Δεν πρόλαβε να βγάλει ανάσα, δεν μίλησαν δεν άλλαξαν κουβέντα»

Share