Νέα Σμύρνη: Έφτασε στην Ευελπίδων ο 22χρονος φοιτητής

Θα ακολουθήσει τη διαδικασία Αυτοφώρου, όπου και θα καθοριστούν οι κατηγορίες που τον βαραίνουν.

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Νέα Σμύρνη: Έφτασε στην Ευελπίδων ο 22χρονος φοιτητής

Στη παλιά σχολή της Ευελπίδω έφτασε πριν από λίγο ο 22χρονος σάτυρος από τη Νέα Σμύρνη, ο οποίος θα ακολουθήσει τη διαδικασία Αυτοφώρου, όπου και θα καθοριστούν οι κατηγορίες που τον βαραίνουν.

Οι 8 γυναίκες που κατήγγειλαν τη «δράση» του, η οποία τον οδήγησε ενώπιον των Αρχών την περασμένη Παρασκευή, βρίσκονται εν αναμονή της απόφασης του δικαστηρίου.

Ο φοιτητής της σχολής Μηχανολόγων - Μηχανικών των ΤΕΙ πέρασε τις προηγούμενες ημέρες στα κρατητήρια αναλογιζόμενος τις πράξεις του, αλλά και τον αντίκτυπο που έχουν αυτές τόσο στα θύματά του, όσο και στην οικογένειά του η οποία ακόμη δεν μπορεί να Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι εκτιμήσεις των ειδικών κάνουν λόγο για περισσότερα και σοβαρότερα συμβάντα στα οποία έχει εμπλακεί, που έχουν να κάνουν ακόμη και με απόπειρες βιασμών. Και αυτό γιατί φέρεται να υπάρχουν και άλλες καταγγελίες, που κάνουν λόγο για βίαιες επιθέσεις
του 22χρονου εναντίον νεαρών γυναικών, που επισύρουν κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα όπως της απόπειρας βιασμού.

Οι πληροφορίες μιλούν για καταγγελία του περασμένου Αυγούστου μιας 22χρονης γυναίκας, ότι ένας νεαρός άνδρας που προσομοιάζει με τον συλληφθέντα, της επιτέθηκε έξω απο την πολυκατοικια της, την έπιασε απο τον λαιμό και προσπάθησε να της βγάλει το σορτσάκι. Η καταγγελία αυτή υπάρχει στην Αστυνομια, όμως αυτό που προσπαθούν να διαπιστώσουν οι αξιωματικοί της Ασφάλειας είναι αν πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο.

Παράλληλα, υπάρχουν και καταγγελίες που εξετάζονται για επιθέσεις, μέσα σε ασανσέρ πολυκατοικιών στον Νέο Κόσμο σε γυναίκες, που έχουν να κάνουν με ανάρμοστες προσεγγίσεις και βίαια συμβάντα, ενώ οι αστυνομικοί γυρίζουν τουλάχιστον δύο χρόνια πίσω και ανασύρουν υποθέσεις περίεργες απο την περιοχή του κέντρου, της Νέας Σμύρνης, της Ακρόπολης και του Αγίου Δημητρίου.πιστέψει πως το παιδί τους κατηγορείται για προσβολή γενετίσιας αξιοπρέπειας.

Έφτασε στην Ευελπίδων ο 22χρονος φοιτητής

«Ένα μεγάλο μπράβο στην Δανάη που καθάρισε το θέμα μόνη της»

Η Σία Κοσιώνη έσπευσε να δώσει συγχαρητήρια στην Δανάη, την κοπέλα που είχε το θάρρος να καταγγείλει τον 22χρονο που την παρενόχλησε σεξουαλικά έξω από το σπίτι της στην Νέα Σμύρνη.

Η Δανάη δημοσιεύσει στα social media το βίντεο με το πρόσωπο του 22χρονου αλλά και όλο το συμβάν και λίγες ώρες αργότερα συλλήφθηκε αλλα και αναγνωρίστηκε και από όλες γυναίκες που έπεσαν εξίσου θύματα παρενόχλησης από τον ίδιο.

Η Σία Κοσιώνη λοιπόν προχώρησε σε μια ανάρτηση αναφορικά με την δύναμη της Δανάης στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

“Ένα μεγάλο «μπράβο» στην Δανάη που «καθάρισε» το θέμα μόνη της. Δεν φοβήθηκε, δεν κρύφτηκε, το κατήγγειλε, το δημοσιοποίησε και το κράτος έκανε τη δουλειά του. Για όλες τις γυναίκες που ξέρουν πολύ καλά τι θα πει να περπατάς μόνη το βράδυ και να φοβάσαι. #bravo #thankyou #sayno #react #women”.