Παρασκευή, 30 Ιουλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Έφυγε από την ζωή ο δημοσιογράφος Γιώργος Χουλιάρας

Έχασε την μάχη με τον καρκίνο

Έφυγε από την ζωή ο δημοσιογράφος Γιώργος Χουλιάρας
Ενημέρωση 10.05.2021 12:37
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Τα ξημερώματα της 10ης Μαΐου ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Χουλιάρας έφυγε από την ζωή. Ο ίδιος υπήρξε ένας από τους σπουδαιότερους παράγοντες στην ανάπτυξη της κυπριακής τηλεόρασης.

Ο Γιώργος Χουλιάρας έδινε μάχη με τον καρκίνο τους τελευταίους 4 μήνες και νοσηλευόταν στο Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας «Αροδαφνούσα». Αφήνει πίσω του σύζυγο και τέσσερα παιδιά τα δύο εξ αυτών ανήλικα ενώ από την ζωή έφυγε και ο δημοσιογράφος Μίμης Παπαναγιώτου.

Λίγα λόγια για τον Γιώργο Χουλιάρα

Ερχόμενος από την Αθήνα και αφήνοντας πίσω του ήδη μια πορεία σε MEGA, ΕΡΤ και Alpha, είχε βάλει ως στόχο την ανάπτυξη του τηλεοπτικού σταθμού Mega Κύπρου αναλαμβάνοντας τα ινία ως Γενικός Διευθυντής, παρά το γεγονός ότι το πρόγραμμα του σταθμού αποτελείτο αποκλειστικά με παραγωγές της Ελλάδας.

Ο Γιώργος Χουλιάρας μέσα σε διάστημα εννέα χρόνων διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία του Mega, όπου με αυτοσχεδιασμό και πρωτοποριακές ιδέες δημιούργησε τα μεγάλα show ταλέντων, αλλά και τα reality στην κυπριακή τηλεόραση.

Μερικά από αυτά: «DanSing”, «Get on Stage», «Πρόβα γάμου» αλλά και η κοινωνική εκπομπή «Έχεις Μέσον» όπου δίνοντας τον λόγο στον πολίτη κατάφερε να προσελκύσει και να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κυπριακού τηλεοπτικού κοινού.

Από τα σημαντικά επιτεύγματα του και η ανάδειξη αρκετών τηλεοπτικών προσώπων όπως η Χριστιάνα Αριστοτέλους, η Στέλλα Στυλιανού, η Κατερίνα Αγαπητού, ο Λουκάς Φουρλάς και η Άντρη Καραντώνη.

Μετά από την πολύχρονη πορεία του στο κανάλι του Αρχαγγέλου ο Γιώργος Χουλιάρας αποχώρησε από το Mega και ανάλαβε τη θέση Διευθυντή Τηλεόρασης στον τηλεοπτικό σταθμό Σίγμα.

Στις αρχές του 2020 ανακοινώθηκε η παραίτηση του από το Σίγμα αποφασίζοντας να μείνει εκτός τηλεοπτικών δρώμενων για κάποιο χρονικό διάστημα.

Η ημερομηνία τέλεσης της κηδείας του δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.

Έφυγε από την ζωή ο δημοσιογράφος Γιώργος Χουλιάρας

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Έφυγε» από την ζωή ο Παύλος Ιωαννίδης, στενός συνεργάτης του Ωνάση

Θλίψη - Πέθανε η ηθοποιός Ολυμπία Δουκάκη

Share