Φονικό στα Γλυκά Νέρα: Η Αγγελική Νικολούλη ρίχνει φως στην υπόθεση

Το περίεργο περιστατικό που συνέβη νύχτα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φονικό στα Γλυκά Νέρα: Η Αγγελική Νικολούλη ρίχνει φως στην υπόθεση

Κι ενώ σήμερα είναι η κηδεία της 20χρονης Καρολάιν, οι έρευνες για την υπόθεση δεν σταματούν. Η μαρτυρία – «φωτιά» στην εκπομπή για τους δράστες… Το περίεργο περιστατικό που συνέβη νύχτα…

Στο φως το μυστικό της ερειπωμένης έπαυλης…Το μακάβριο μυστικό της ερειπωμένης έπαυλης προκαλεί ανατριχίλα.

Σε ποιον ανήκει ο ανθρώπινος σκελετός που βρήκαν παίζοντας τα παιδιά της γειτονιάς; Η πολύκροτη εξαφάνιση που ερευνούσε το «Τούνελ» και οι υποψίες για ανθρωποκτονία…

Μη χάσετε το αποκαλυπτικό «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη την Παρασκευή 23:50 στον Alpha.

Γλυκά Νερά: Η ανακοίνωση της εταιρείας του συζύγου της Καρολάιν

Αγγελική Νικολούλη φως στο τούνελ γλυκά νερά

Συγκλονισμένοι είναι οι συνάδελφοι του 32χρονου με την άγρια δολοφονία της 20χρονης συζύγου του, κατά τη διάρκεια της ληστείας στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

«Η εταιρεία Superior Air σε ένδειξη πένθους θα παραμείνει κλειστή αύριο 14/05/2021. Δε θα εκτελεστεί καμία πτήση εκτός από τις απαιτούμενες για τη μεταφορά του προσωπικού με ελικόπτερα στην κηδεία της Κάρολαϊν στην Αλόννησο» γράφει σε ανάρτηση στο Instagram.

«Συνειδητοποίησα ότι η γυναίκα μου είναι νεκρή όταν μίλησα με την αστυνομία»

Συγκλόνισε ο σύζυγος της 20χρονης μιλώντας στις κάμερες:

«Μας έδεσαν και τους είχαμε πει ήδη που είναι τα χρήματα. Από εκείνη την στιγμή και μετά…», ανέφερε αρχικά. Μιλώντας για τη στιγμή που έμαθε ότι η γυναίκα του είναι νεκρή, είπε: «Συνειδητοποίησα ότι η γυναίκα μου είναι νεκρή όταν μίλησα με την αστυνομία, όταν ήρθαν οι αστυνόμοι μέσα και με έλυσαν».

Ο 32χρονος μίλησε και για το παιδί του, την 11 μηνών κόρη του που βρήκαν το πρωί οι αστυνομικοί δίπλα στη νεκρή μητέρα του να την σκουντάει για να την ξυπνήσει: «Η κορούλα μου ευτυχώς δεν έχει χτυπήσει, πήγε στο νοσοκομείο προληπτικά και ευτυχώς είναι καλά».

Μιλώντας τέλος για τις έρευνες, είπε: «Δουλεύουν από το πρωί μέχρι το βράδυ, τώρα που μιλάμε, τις 3 τελευταίες μέρες ήμασταν όλοι μαζί, δουλεύουν όλη μέρα, όλο το βράδυ, όλη μέρα. Η αστυνομία, το ανθρωποκτονιών. Αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να τους βρει είναι αυτά τα παιδιά».