Γλυκά Νερά: Με το μωρό στην αγκαλιά στην Αλόννησο ο σύζυγος της Κάρολαιν

Σπαρακτικές εικόνες από την κηδεία

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γλυκά Νερά: Με το μωρό στην αγκαλιά στην Αλόννησο ο σύζυγος της Κάρολαιν

Σπαρακτικές είναι οι πρώτες εικόνες που έχουν κυκλοφορήσει από την Αλόννησο, όπου λαμβάνει αυτή τη στιγμή χώρα η κηδεία της 20χρονης Κάρολαιν που δολοφονήθηκε από ληστές που μπήκαν στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά.

Η μητέρα της συνόδευσε τη σορό στην Αλόννησο, το μέρος στο οποίο έζησε το μεγαλύτερο κομμάτι της ζωής της η νεαρή κοπέλα, ενώ στο νησί έφτασε και ο σύζυγός της, έχοντας στην αγκαλιά του το μωρό τους.

Εικόνες από την κηδεία της Κάρολαιν που δολοφονήθηκε στα Γλυκά Νερά

Γλυκά νερά κηδεία Κάρολαιν

Λίγοι φίλοι και συγγενείς βρέθηκαν στην εκκλησία για να πουν το τελευταίο αντίο στην κοπέλα σε πολύ βαρύ κλίμα.

Γλυκά Νερά Αλόννησος κηδεία

Τι λένε φίλοι του ζευγαριού για τον 32χρονο πιλότο

Σε λίγη ώρα, ο 32χρονος πιλότος θα πει το τελευταίο "αντίο" στην γυναίκα του, που δολοφονήθηκε στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά. Οι πρώτες εικόνες από την μεταφορά μάλιστα της σορού ραγίζουν καρδιές.

«Ένα προσγειωμένο και έξυπνο παιδί. Εγώ τον ξέρω χρόνια, έτυχε να τον ξέρω από πιτσιρικά εδώ στο νησί. Από πιτσιρικάς ήθελε να γίνει πιλότος, από μικρό παιδί» λέει φίλος του ζευγαριού από την Αλόννησο.

«Ήταν αγαπημένοι, ερωτευμένοι, όπως ένας έφηβος. Κάνανε μια καινούργια αρχή, καταστράφηκαν 3 οικογένειες. Έχουμε φρικάρει δηλαδή, δεν το πιστεύουμε» συνεχίζει ο φίλος του Χαράλαμπου.

Συγκλονίζουν τα στοιχεία που βγαίνουν ώρα με την ώρα για το φονικό στα Γλυκά Νερά. Πολυπληθής σπείρα που χρησιμοποιεί υπερβολική βία φαίνεται πως είναι πίσω από τη δολοφονία της Καρολάιν, ενώ πίστευαν πως είναι νεκρός και ο σύζυγός της.

Όπως γράφει το protothema.gr, ο βίαιος και βιαστικός τρόπος που οι δολοφόνοι πέρασαν τη μονωτική ταινία στο πρόσωπο του 32χρονου πιλότου, αφήνοντας ένα μικρό περιθώριο όρασης στο ένα του μάτι, ήταν αυτό που του έσωσε τη ζωή και όταν έφυγαν οι δράστες κατάφερε να καλέσει σε βοήθεια.

Όπως λένε οι αναλυτές του Ανθρωποκτονιών, αυτό δείχνει οτι οι δολοφόνοι της Καρολάιν όχι μόνο δεν ενδιαφέρονταν για την ανθρώπινη ζωή αλλά αντίθετα πίστευαν ότι είτε ο 32χρονος Μπάμπης είχε πεθάνει ή θα πέθαινε στην πορεία όπως τον είχαν δέσει χειροπόδαρα.