Φονικό Γλυκά Νερά: Υποβασταζόμενη η μητέρα της Καρολάιν

Τραγικές εικόνες στο λιμάνι όπου μετέφεραν την σορό της 20χρονης

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φονικό Γλυκά Νερά: Υποβασταζόμενη η μητέρα της Καρολάιν

Το πρωί της Παρασκευής συγγενείς της 20χρονης Καρολάιν μαζί με την μητέρα της μετέφεραν τη σορό της από την Αθήνα στο Βόλο, και από εκεί με πλοίο της γραμμής στο λιμάνι του νησιού. Στις 15:00 το μεσημέρι, θα την αποχαιρετίσουν για πάντα.

Στο ναό της Αγίας Παρασκευής στο Πατητήρι Αλοννήσου βρέθηκε ο αντιδήμαρχος για να εποπτεύσει το χώρο και να κανονίσει μέτρα ασφαλείας. Το κλίμα στο νησί είναι βαρύ.

Τραγική φιγούρα η μητέρα της, η οποία με δάκρυα στα μάτια και υποβασταζόμενη δεν μπορεί να πιστέψει πως δεν θα δει ξανά και δεν θα μιλήσει πάλι με την κόρη της.

Φονικό Γλυκά Νερά μητέρα Καρολάιν

Οι εξελίξεις στο φονικό στα Γλυκά Νερά είναι ραγδαίες και σημαντικά στοιχεία θα φέρει στο φως η Αγγελική Νικολούλη στην εκπομπή Φως στο Τούνελ.

Νόμιζαν ότι είναι νεκρός και ο σύζυγός της Καρολάιν

Συγκλονίζουν τα στοιχεία που βγαίνουν ώρα με την ώρα για το φονικό στα Γλυκά Νερά. Πολυπληθής σπείρα που χρησιμοποιεί υπερβολική βία φαίνεται πως είναι πίσω από τη δολοφονία της Καρολάιν, ενώ πίστευαν πως είναι νεκρός και ο σύζυγός της.

Όπως γράφει το protothema.gr, ο βίαιος και βιαστικός τρόπος που οι δολοφόνοι πέρασαν τη μονωτική ταινία στο πρόσωπο του 32χρονου πιλότου, αφήνοντας ένα μικρό περιθώριο όρασης στο ένα του μάτι, ήταν αυτό που του έσωσε τη ζωή και όταν έφυγαν οι δράστες κατάφερε να καλέσει σε βοήθεια.

Όπως λένε οι αναλυτές του Ανθρωποκτονιών, αυτό δείχνει οτι οι δολοφόνοι της Καρολάιν όχι μόνο δεν ενδιαφέρονταν για την ανθρώπινη ζωή αλλά αντίθετα πίστευαν ότι είτε ο 32χρονος Μπάμπης είχε πεθάνει ή θα πέθαινε στην πορεία όπως τον είχαν δέσει χειροπόδαρα.

Σήμερα να σημειώσουμε πως θα πραγματοποιηθεί η κηδεία της 20χρονης και σε τραγική κατάσταση βρίσκεται ο σύζυγος της και οι γονείς της.

Πολυπληθής σπείρα που χρησιμοποιεί υπερβολική βία πίσω από τη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά

 Φονικό στα Γλυκά Νερά κηδεία

Οι έρευνες έχουν προχωρήσει και οι αστυνομικοί φέρεται να έχουν μια πρώτη εικόνα, για το ποιοι ενδεχομένως κρύβονται πίσω απο τη ληστεία μετά φόνου στα Γλυκά Νερά.

Πρόκειται λένε για τρία μέλη πολυπληθούς συμμορίας Αλβανών και Ελλήνων υπηκόων που χαρακτηρίζονται απο την υπερβολική βια που ασκούν στα θύματα τους, έχουν την «έδρα» τους στα δυτικά προάστια, χτυπούν με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά και ακολουθούν συγκεκριμένο δρομολόγιο διαφυγής αποφεύγοντας λεωφόρους για να μην πέσουν σε μπλόκα ή «πιαστούν» απο τα ηλεκτρονικά μάτια των καμερών διαχείρισης κυκλοφορίας.