Πέθανε ο ιδρυτής της Express Service, Γιάννης Ραπτόπουλος

Θλίψη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πέθανε ο ιδρυτής της Express Service, Γιάννης Ραπτόπουλος

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών ο ιδρυτής και πρόεδρος της Express Service, Γιάννης Ραπτόπουλος και έχει βυθιστεί στο πένθος η οικογένεια του, αλλά και όλοι όσοι τον γνώριζαν.

Μέχρι στιγμές δεν έχουν γίνει γνωστές περαιτέρω πληροφορίες για τα αίτια θανάτου του. Ενώ, η είδηση έγινε γνωστή μέσα από τα social media της εταιρίας οδικής βοήθειας.

Επίσης, βαθιά θλίψη έχει σκεπάσει τον κόσμο των επιχειρήσεων καθώς έγινε γνωστή η είδηση πως ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος, μετά από πολυήμερη νοσηλεία στη ΜΕΘ έφυγε από τη ζωή το μεσημέρι της Δευτέρας.

Λίγα λόγια για τον Γιάννη Ραπτόπουλο που έφυγε από τη ζωή

Ο Γιάννης Ραπτόπουλος εδραιώθηκε στο ελληνικό επιχειρείν τη δεκαετία του ’80. Μεγάλωσε στην Άνω Πόλη στη Θεσσαλονίκη και το 1957 άρχισε να δουλεύει σε συνεργείο αυτοκινήτων.

Στη συνέχεια σπούδασε στη σχολή του Ευκλείδη ενώ δούλεψε και ως τεχνίτης στον ΟΑΣΘ. Άνοιξε το δικό του συνεργείο αυτοκινήτων στη Θεσσαλονίκη και το 1977 ίδρυσε την Express Service.

Από τα πρώτα στάδια ανάπτυξής της ξεχώρισε για την ποιότητα των υπηρεσιών της, ενώ πολύ γρήγορα κατέκτησε την πρώτη θέση, φτάνοντας σε σημείο να απασχολεί πάνω από 1.300 εργαζομένους.

Σε ανάρτηση στο facebook της επιχείρησης, οι εργαζόμενοι της Express Service εύχονται «καλό ταξίδι στον ιδρυτή της οδικής βοήθειας στην Ελλάδα».

Ιδρυτής Express Service, Γιάννης Ραπτόπουλος πέθανε