Κυριακή, 03 Ιουλίου 2022 | Επικοινωνία

Συντετριμμένος ο πατέρας του Νάσου Κάτρη - «Φίλοι του τον βρήκαν νεκρό στο κρεβάτι»

«Είχε κάνει το εμβόλιο της AstraZeneca»

Συντετριμμένος ο πατέρας του Νάσου Κάτρη  - «Φίλοι του τον βρήκαν νεκρό στο κρεβάτι»
Ενημέρωση 11.06.2021 13:13
Από Ελένη Ζουγανέλη

Καρδιές ραγίζει ο πατέρας του Νάσου Κάτρη, μιλώντας στην εκπομπή T-live για τον ξαφνικό θάνατο του, λίγες ώρες αφότου είχε κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού. Ο 40χρονος στιλίστας, με την είδηση πως εντοπίστηκε νεκρός, έχει σκορπίσει τον θρήνος.

Η εξομολόγηση του πατέρα του Νάσου Κάτρη

«Είχε κάνει το εμβόλιο την προηγούμενη ημέρα… Τι να σας πω… Είχε κάνει το εμβόλιο της Astra Zeneca. Του τηλεφωνήσαμε για να ρωτήσουμε αν είναι καλά. Μια κοπελίτσα και ένας φίλος του ήταν μαζί στο σπίτι του μέχρι τις 9.30 – 10 το βράδυ. Αυτά ξέρουμε, τίποτα άλλο» ανέφερε αρχικά .

«Τον ξαναπαίρναμε την επόμενη ημέρα τηλέφωνο και δεν το σήκωνε. Αναγκαστήκαμε και φύγαμε από τη Χαλκίδα και πήγαμε στην Αθήνα. Πήγαν κάτι φίλοι του και τον βρήκαν νεκρό στο κρεβάτι, μας ειδοποίησαν και πήγαμε αργά το βράδυ. Ήρθε η αστυνομία, πήγε για ιατροδικαστική εξέταση και θα τον κηδεύσουμε το Σάββατο το πρωί».

«Είχε κάνει εξετάσεις και είχε βρεθεί ότι ήταν υγιέστατος για να ξεκινήσει την καινούρια του δουλειά. Ήταν ένα εξαιρετικό παιδί, πασίγνωστος στη Χαλκίδα, τον αγαπούσε όλος ο κόσμος. Ήταν ένα αξιολάτρευτο παιδί από όλους» κατέληξε στο T-live. Όπως σοκ προκαλούν και οι αναρτήσεις όσον τον γνώριζαν, μετά τον θάνατο του.

«Θέλω να μάθω τι έχει συμβεί»

Ο πατέρας του Νάσου Κάτρη μίλησε στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα και αποκάλυψε πως ο ίδιος προέτρεψε τον γιο του να εμβολιαστεί, ενώ θέλει να μάθει τι ακριβώς έχει συμβεί, καθώς παρόλο που έκανε το εμβόλιο, ήταν μια χαρά.

«Τώρα γίνεται η νεκροψία-νεκροτομή και θα ξέρουμε αύριο το απόγευμα ή το Σάββατο το πρωί. Έκανε το εμβόλιο της AstraZeneca και την άλλη μέρα βρέθηκε νεκρός στο κρεβάτι του. Δεν είχε υποκείμενα νοσήματα. Είχε κάνει εξετάσεις γιατί ξεκίνησε μια δουλειά. Δεν είχε κανένα πρόβλημα. Θέλω να μάθω ακριβώς τι έχει συμβεί. Έκανε το εμβόλιο και αισθάνονταν μια χαρά. Μάλιστα μέχρι τις 10 το βράδυ ήταν με μια φίλη του και κάτι γνωστούς. Τα παιδιά μου είπαν πως ήταν μια χαρά. Φοβόταν να κάνει το εμβόλιο, αλλά εμείς τον παροτρύναμε, καταραμένη να είναι η ώρα που το είπα, να πάει να το κάνει» είπε ο πατέρας του.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Μαριάντα Πιερίδη: «Ραγίζει» καρδιές το αντίο της στον Νάσο Κάτρη

Έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό ο βραβευμένος συγγραφέας Μισέλ Οστ

Share