Συνελήφθη 24χρονος για βιασμό 11χρονης στην Φθιώτιδα

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τον 24χρονο βαραίνουν και ηλεκτρονικά μηνύματα που αντάλλαζε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης με την ανήλικη κι άλλα άτομα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Συνελήφθη 24χρονος για βιασμό 11χρονης στην Φθιώτιδα

Για τον βιασμό 11χρονης συνελήφθη 24χρονος ο οποίος πρόκειται την Δευτέρα το πρωί να οδηγηθεί στην εισαγγελία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, ο νεαρός συνελήφθη την Παρασκευή ύστερα από καταγγελία της οικογένειας της μαθήτριας και αντιμετωπίζει τις κακουργηματικές κατηγορίες του βιασμού και της αποπλάνησης ανήλικου ατόμου που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη.

Αναμένεται τη Δευτέρα να οδηγηθεί στην Εισαγγελέα και να παραπεμφθεί σε τακτικό Ανακριτή για μια ενέργεια, η οποία αντικειμενικά προσβάλλει το κοινό αίσθημα αιδούς και ήθους.

Την ίδια ώρα, η περιοχή είναι ανάστατη και δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τον 24χρονο βαραίνουν και ηλεκτρονικά μηνύματα που αντάλλαζε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης με την ανήλικη κι άλλα άτομα, στοιχεία που εξετάζονται στο πλαίσιο της προανάκρισης, η οποία διεξάγεται με πλήρη μυστικότητα ενώ μια 25χρονη κοπέλα επιτέθηκαν και ξεγύμνωσαν Πακιστανοί στην Αγία Μαρίνα.

Πακιστανός βίασε 65χρονη στο σπίτι της

Σοκ επικρατεί η είδηση πως Πακιστανός κακοποίησε σεξουαλικά γυναίκα μέσα στη μονοκατοικία της στην κοινότητα Μουρίκι των Θηβών. Ο άνδρας διέρρηξε μια μπαλκονόπορτα για να κλέψει αλλά βρήκε μπροστά του την ένοικο και δεν δίστασε να την βιάσει.

Η 65χρονη βρισκόταν μόνη στο εσωτερικό του σπιτιού, την ακινητοποίησε χρησιμοποιώντας βία και ξέσπασε πάνω της τα σεξουαλικά του απωθημένα! Αμέσως μετά, έφυγε από το σπίτι προς άγνωστη κατεύθυνση.

Όμως, η 65χρονη ειδοποίησε την Αστυνομία και έδωσε σαφή περιγραφή του, με αποτέλεσμα να εντοπιστεί από μεικτή περιπολία και να συλληφθεί. Ο 30χρονος Πακιστανός οδηγήθηκε στην Ασφάλεια όπου κρατείται και κλήθηκε η 65χρονη για να τον αναγνωρίσει.

Η γυναίκα θα υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση για να επιβεβαιωθεί ο βιασμός και να σχηματιστεί η σχετική δικογραφία σε βάρος του αλλοδαπού και να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Θήβα βιασμός

Ενώ, την απόλυτη φρίκη φαίνεται πως έζησε μια 25χρονη στη Νέα Σμύρνη στα χέρια ενός 40χρονου, την οποία ο δράστης φέρεται να βίασε παρουσία και άλλων τεσσάρων ατόμων, να της ξύρισε το κεφάλι και να της έκλεψε το κινητό τηλέφωνο και τα προσωπικά της έγγραφα.