Κατερίνη: Άνδρας βρέθηκε καμένος με κουκούλα στο κεφάλι και δεμένος πισθάγκωνα

Ασύλληπτο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κατερίνη: Άνδρας βρέθηκε καμένος με κουκούλα στο κεφάλι και δεμένος πισθάγκωνα

Το απόγευμα της Τρίτης 15/06, γύρω στις 19.00 ένας περαστικός εντόπισε ένα πτώμα πίσω από τα κοιμητήρια της Καλλιθέας στην Πιερία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το pierianews, κάλεσε το Αστυνομικό Τμήμα Κατερίνης. Οι πρώτοι αστυνομικοί που έφθασαν στο σημείο βρήκαν το πτώμα ενός άνδρα δεμένου πισθάγκωνα και με κουκούλα στο κεφάλι.

Από την αρχική εξέταση αποκαλύφθηκε ότι ο άνδρας αυτός είχε καεί ζωντανός. Πρόκειται για γνωστό τοξικομανή 45 ετών, κάτοικο Καλλιθέας τα ίχνη του οποίου είχαν εξαφανισθεί από προχθές το βράδυ.

Την έρευνα για τα αίτια του εγκλήματος έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κατερίνης ενώ ένα πτώμα βρέθηκε σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στην Χαλκίδα.

 Άνδρας βρέθηκε καμένος με κουκούλα στο κεφάλι και δεμένος πισθάγκωνα

Την ίδια στιγμή, εντοπίστηκε το πτώμα ενός άνδρα στις γραμμές τρένου

Θρίλερ επικρατεί από το πρωί στην Θήβα καθώς εντοπίστηκε το πτώμα ενός άνδρα στην άκρη των σιδηροδρομικών γραμμών, κοντά στο σταθμό.

Λίγο μετά τις 2.00 τα ξημερώματα η αστυνομική διεύθυνση Βοιωτίας ειδοποιήθηκε για τον εντοπισμό του νεκρού άντρα ενώ και στην Θεσσαλονίκη σήμανε συναγερμός για το πτώμα μιας γυναίκας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Star Κεντρικής Ελλάδας, πρόκειται για άνδρα ελληνικής καταγωγής ηλικίας περίπου 55 χρόνων.

Πιθανότατα ο άτυχος άνδρας στην προσπάθειά του να διασχίσει τις γραμμές του τρένου παρασύρθηκε από διερχόμενη αμαξοστοιχία. Τη σορό του εντόπισε μηχανοδηγός άλλης αμαξοστοιχίας όπου και ενημέρωσε την αστυνομία.

Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο της αστυνομικής διεύθυνσης όπου διεξάγει έρευνες για τις συνθήκες του δυστυχήματος και την ταυτότητα του θύματος.

Η σορός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της Θήβας προκειμένου να κινηθούν οι διαδικασίες για τη διενέργεια νεκροψίας νεκροτομής.

Τις έρευνες διεξάγει το τμήμα ασφάλειας Θήβας.