Γλυκά Νερά: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την εξέλιξη της υπόθεσης

«Έχουν προκύψει στοιχεία...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γλυκά Νερά: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την εξέλιξη της υπόθεσης

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις με το ειδεχθές έγκλημα που έλαβε χώρα στα Γλυκά Νερά, με τη δολοφονία της 20χρονης Κάρολαϊν μέσα στο σπίτι της. Η άτυχη κοπέλα είχε βρεθεί νεκρή πάνω στο κρεβάτι της και δίπλα στο μωρό της και με τον σύζυγό της, τον 32χρονο πιλότο, δεμένο.

Σήμερα (17/6/2021), ο 32χρονος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος κλήθηκε για νέα κατάθεση από τις αστυνομικές αρχές.

Είναι τόσο άμεσες οι εξελίξεις που, ο 32χρονος αποχώρησε εσπευσμένα από το νεκροταφείο της Αλοννήσου, όπου βρέθηκε για μνημόσυνο στη μνήμη της άτυχης Κάρολαϊν. Ο πιλότος έφυγε από το νεκροταφείο μαζί με έναν φίλο του και έναν αστυνομικό γιατί τον κάλεσαν εσπευσμένα στη ΓΑΔΑ για να δώσει νέα κατάθεση.

Με μία λιτή ανακοίνωση, η αστυνομία αναφέρει σε σχέση με τις εξελίξεις και τον λόγο που ο 32χρονος εξετάζεται: «Ο σύζυγος του θύματος στα Γλυκά Νερά βρίσκεται στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της ΓΑΔΑ, ώστε να εξετασθεί, ως μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας, σε νέα στοιχεία που έχουν προκύψει από τις έρευνες».

«Όλοι το ίδιο σκεφτόμαστε, αλλά δεν τολμάμε να το πούμε»

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η Έλενα Ακρίτα, θέλησε να σχολιάσει με τον δικό της ιδιαίτερο τρόπο, την υπόθεση των Γλυκών Νερών που έχει κρατήσει σε αγωνία ολόκληρη τη χώρα.

Ο σύζυγος της Κάρολαϊν ήρθε εσπευσμένα στη ΓΑΔΑ με εντολή της αστυνομίας και πλέον θεωρείται ύποπτος για την υπόθεση. Το γεγονός αυτό έχει απασχολήσει ιδιαίτερα την κοινή γνώμη και έτσι, η Έλενα Ακρίτα που τοποθετείται πάντα δημόσια για θέματα της επικαιρότητας, έκανε μία ανάρτηση που θα συζητηθεί.

Συγκεκριμένα έγραψε πως για την εν λόγω υπόθεση σκεφτόμαστε όλοι το ίδιο πράγμα, ότι δηλαδή ο πιλότος βρίσκεται πίσω από το αποτρόπαιο έγκλημα που έγινε στο σπίτι του, αλλά κανείς δεν έχει το κουράγιο να το πει.

«Για τα Γλυκά Νερά όλοι το ίδιο σκεφτόμαστε, αλλά δεν τολμάμε να το πούμε», έγραψε χαρακτηριστικά η Έλενα Ακρίτα.

Έλενα Ακρίτα Γλυκά Νερά