Γλυκά Νερά: Η τελευταία ανάρτηση του πιλότου πριν την ομολογία του

Κατακραυγή στα σχόλια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γλυκά Νερά: Η τελευταία ανάρτηση του πιλότου πριν την ομολογία του

38 μέρες κράτησε το «θέατρο» που έπαιξε ο σύζυγος της Κάρολαϊν στα Γλυκά Νερά, ο οποίος ζητούσε από την αστυνομία να βρει τους ανθρώπους που ευθύνονται για τη δολοφονία της γυναίκας του, ενώ ο ίδιος ήταν αυτός που της είχε στερήσει τη ζωή.

Ο 32χρονος πιλότος μιλούσε στις κάμερες με τρεμάμενη φωνή ενώ ο επικήδειος που είχε βγάλει στην κηδεία της νεαρής κοπέλας είχε προκαλέσει ανατριχίλα σε όποιον τον είχε ακούσει.

Λίγες μέρες μετά το θάνατο της κοπέλας, ο πιλότος είχε κάνει μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram προκειμένου να αποχαιρετήσει τη σύζυγό του, και αυτή ήταν και η τελευταία του εμφάνιση στα social media πριν την ομολογία του.

Ενώ τα πρώτα σχόλια που δέχθηκε, όταν έκανε την ανάρτηση, ήταν συλλυπητήρια μηνύματα, τις τελευταίες ώρες η φωτογραφία του με την αδικοχαμένη Κάρολαϊν έχει γεμίσει με σχόλια στα οποία το κοινό εκφράζει την οργή του για το αποτρόπαιο έγκλημα.

Η ανάρτηση του συζύγου της Κάρολαϊν

«Για πάντα μαζί. Καλό ταξίδι αγάπη μου», είχε γράψει ο πιλότος στην ανάρτησή του.

Τι φώναζε ο 32χρονος όταν τον βρήκαν δίπλα στο πτώμα της Καρολάιν

Για την εξιχνίαση του εγκλήματος που συγκλόνισε το πανελλήνιο, τη δολοφονία της νεαρής Καρολάιν από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλος, μίλησε ο Γιώργος Καλλιακμάνης στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» .

Να τονιστεί πως όπως έγινε γνωστό, η 20χρονη έψαχνε ξενοδοχείο για να απομακρυνθεί άμεσα από το σπίτι της μαζί με το νεογέννητο μωρό της.

Όπως είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων δυτικής Αττικής, μιλώντας με τον αστυνομικό που πήρε το μωρό κι εκείνον που έλυσε τον δράστη, του είπαν ότι «νιώθουμε ότι αυτός το έχει κάνει».

«Αν κλείσετε τον ήχο, όταν μιλάει στην κάμερα, θα δείτε ότι η γλώσσα του σώματος, δείχνει ενοχή, αφού κοιτάει χαμηλά», σχολίασε ο αστυνομικός.

«Ρώτησα κατευθείαν πώς ήταν δεμένος, το πρώτο πράγμα που έκαναν ήταν να τον λύσουν, χωρίς να δώσουν σημασία στο αν κρατούσε τους κόμπους ή αν ήταν δεμένα τα χέρια του», είπε ο Γ.Καλλιακμάνης.