Γλυκά Νερά: Η εξέταση του ιατροδικαστή που αποδεικνύει τη βιαιότητα του εγκλήματος

Έτσι σκότωσε την Κάρολαϊν

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γλυκά Νερά: Η εξέταση του ιατροδικαστή που αποδεικνύει τη βιαιότητα του εγκλήματος

Σοκαρισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο τις εξελίξεις στην υπόθεση του στυγερού εγκλήματος στα Γλυκά Νερά, μετά και από την ομολογία του 32χρονου πιλότου για τη δολοφονία της συζύγου του πριν από 38 μέρες.

«Ήταν νωρίς το βράδυ όταν τσακωθήκαμε. Δεν ήταν η πρώτη φορά που τσακωνόμασταν. Ήθελε να χωρίσουμε. Μου είπε να φύγω από το κρεβάτι. Εγώ της απάντησα και τότε την είδα να πετάει το μωρό στην κούνια του. Μου είπε ξανά να φύγω και τότε θόλωσα.

Άρχισε να φωνάζει και τότε πήρα ένα μαξιλάρι , πήγα από πάνω της και της έκλεισα το στόμα με το μαξιλάρι και τα χέρια μου. Μετά κατάλαβα ότι την είχα σκοτώσει. Δεν το είχα σχεδιάσει», είπε ο πιλότος στην κατάθεση που έκανε στη ΓΑΔΑ.

Η ιατροδικαστική εξέταση του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά

Η ιατροδικαστική έκθεση, μία ημέρα μετά την δολοφονία της Καρολάιν, έφερε στο «φως» σοκαριστικά στοιχεία για τον τρόπο και το μένος του δολοφόνου.

Όπως ανέφερε το πόρισμα του ιατροδικαστή ο θάνατος της άτυχης μητέρας, οφείλεται σε «Απόφραξη των αεροφόρων οδών, συνεπεία ασφυξίας».

Αυτό σημαίνει πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έκλεισε το στόμα της συζύγου του με κομμάτια από ύφασμα, πιέζοντας όμως αφόρητα και σφίγγοντας της τα χείλη με την παλάμη των χεριών του.

Την ίδια ώρα, με τον αντίχειρα και τον δείκτη ο δολοφόνος τής έφραξε και την μύτη της.

Έτσι η κοπέλα δεν μπορούσε να πάρει ανάσα από πουθενά, με αποτέλεσμα να επέλθει ο πλέον βίαιος ασφυκτικός θάνατος. Το πρόσωπο της Καρολίνας έφερε αμυδρά σημάδια αντίστασης που κάμφθηκαν όμως αμέσως απ’ την δύναμη του δολοφόνου της.

Πρώτο θέμα στα βρετανικά ΜΜΕ - Τα ανατριχιαστικά εξώφυλλα

Ήταν ξημερώματα της 11ης Μαΐου όταν η 20χρονη Καρολάιν δολοφονούνταν άγρια δίπλα στο μόλις 11 μηνών κοριτσάκι της, μέσα στο σπίτι όπου ζούσε με τον 33χρονο σύζυγό της, τον πιλότο ελικοπτέρων, στα Γλυκά Νερά. Η Κάρολαιν βρέθηκε νεκρή πάνω στο κρεβάτι, με το μωρό δίπλα στο άψυχο σώμα της και τον άνδρα της δεμένο στο πάτωμα.

Ένα μήνα και κάτι μετά, ο σύζυγός της ομολόγησε πως εκείνος ήταν που της αφαίρεσε την ζωή! Οι εξελίξεις στο έγκλημα των Γλυκών Νερών βρίσκονται φυσικά στο επίκεντρο του βρετανικού Τύπου, καθώς η Καρολάιν είχε βρετανική υπηκοότητα, αφού ο πατέρας της είναι Βρετανός.

Με ολοσέλιδα αφιερώματα και εκτενή ρεπορτάζ για τον δολοφόνο της Καρολάιν, η είδηση συγκλονίζει και τη Μεγάλη Βρετανία.

H βρετανική DailyMail, η The Sun, ο Guardian, αλλά και οι Times του Λονδίνου, έχουν εκτενές ρεπορτάζ για τη στυγερή δολοφονία στα Γλυκά Νερά που συγκλόνισε το πανελλήνιο.