Γλυκά Νερά: Η "ψυχολόγος" «φωτογράφισε» τον Μπάμπη για τη δολοφονία

Ζήτησε προστασία μετά την κατάθεσή της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γλυκά Νερά: Η

H δικηγόρος της «ψυχολόγου» της άτυχης Κάρολαϊν από τα Γλυκά Νερά, μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Αυτιά και εξήγησε πώς η εντολέας της, βοήθησε την αστυνομία στο να οδηγηθεί στο συμπέρασμα πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είναι ο δολοφόνος της άτυχης κοπέλας.

Η αποκάλυψη για την κατάθεση της «ψυχολόγου» για τα Γλυκά Νερά

«Θρηνούμε και εμείς με τους γονείς της κοπέλας. Από την πρώτη βραδιά που κατέθεσε η εντολέας μου, ήταν η πρώτη που έβαλε στο κάδρο των υπόπτων τον σύζυγο. Η εντολέας μου αναζήτησε την προστασία της από εταιρεία ιδιωτικού σεκιούριτι, οι οποίοι ήταν μέχρι και χθες σε 24ωρη βάρδια κοντά της.

Η κατάθεση της εντολέας μου ήταν αυτή που έβαλε στο κάδρο του νούμερο ένα υπόπτου τον δολοφόνο. Η κα. Μυλωνοπούλου κατέγραψε στην κατάθεσή της με κάθε λεπτομέρεια, που δεν έχει διαρρεύσει τίποτα από όσα κατατέθηκαν. Εκλήθη από την αστυνομία και ανταποκρίθηκε άμεσα. Όλα όσα έλεγε στα κανάλια για τον πιλότο ήταν σε απόλυτη συνεννόηση με τις αρχές.

Ήταν εκ διαμέτρου αντίθετα με όσα κατέθεσε στο τμήμα ανθρωποκτονιών. Έπρεπε να το κάνει. Την αλήθεια τη γνωρίζαμε μόνο εμείς. Κατέθεσε την απόλυτη αλήθεια από την αρχή» είπε, μεταξύ άλλων, η δικηγόρος της ψυχολόγου.

«Κοιμάμαι και ξυπνάω με αυτό...»

Σε πολύ βαρύ κλίμα ξεκίνησε το πρωί του Σαββάτου η εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου μιας η αγαπημένη παρουσιάστρια ήταν πραγματικά συντετριμμένη με το στυγερό έγκλημα στα Γλυκά Νερά και με το γεγονός ότι ο δολοφόνος της άτυχης Κάρολαϊν ήταν τελικά ο σύζυγός της.

Λίγο μετά την ομολογία του πιλότου, η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία συγκλονιστική ανάρτηση για την Κάρολαϊν και το μωρό της, ενώ σήμερα εξήγησε πως αισθάνεται «προδομένη» αφού και η ίδια είχε συνομιλήσει με τον Μπάμπη και τον είχε υποστηρίξει πολύ.

«Eγώ προσωπικά είμαι πολύ ταραγμένη, έχω συγκλονιστεί με αυτή την υπόθεση πάρα πολύ, είναι σα να με αφορά προσωπικά και δεν ξέρω και πάρα πολύ κόσμο.

Το έχω πάρει πάρα πολύ μέσα μου… Κοιμάμαι και ξυπνάω με αυτό και δεν μπορώ να συγκεντρωθώ πουθενά αλλού, δεν ξέρω γιατί το έχω πάρει τόσο προσωπικά! Είκοσι χρόνια κάνω αυτή τη δουλειά δεν μου έχει ξανασυμβεί…», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.