Γλυκά Νερά: «Η μητέρα της Κάρολαϊν είναι γεμάτη θυμό και πολλά "γιατί"»

Στην Αλόννησο στο πλευρό της ο αδερφός του Μπάμπη

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γλυκά Νερά: «Η μητέρα της Κάρολαϊν είναι γεμάτη θυμό και πολλά

Τα πρώτα στοιχεία για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η οικογένεια της Κάρολαϊν μετά την ομολογία του πιλότου αποκάλυψε, μία γνωστή τους από την Αλόννησο, η κυρία Χαρίκλεια Θεοχάρη που μίλησε στην πρωινή εκπομπή ΣΚ Παρέα.

Ο πιλότος, λίγες ώρες πριν ομολογήσει το ειδεχθές έγκλημα που είχε διαπράξει, βρισκόταν στο νησί και αγκάλιαζε τη μητέρα της συζύγου του. Όπως εξήγησε η κα Θεοχάρη, η μητέρα της αδικοχαμένης κοπέλας δεν μπορούσε να διανοηθεί πως ο Μπάμπης θα μπορούσε να είναι αυτός που στέρησε τη ζωή από την 20χρονη Κάρολαϊν.

Οι αποκαλύψεις για τη μητέρα της Κάρολαϊν από τα Γλυκά Νερά

«Η μητέρα της Καρολάιν, η Σουζάνα είναι πάρα πολύ θυμωμένη. Είναι γεμάτη θυμό και πολλά γιατί. Δεν μπορεί να το διαχειριστεί, είναι σαν να είναι μέσα σε έναν εφιάλτη. Πάνω στον Μπάμπη είχε εναποθέσει όλες τις ελπίδες της, τον έβλεπε σαν συνέχεια της κόρης της. Δεν είχε ιδέα, δεν της είχαν μπει ποτέ υποψίες για τον Μπάμπη. Άλλωστε ήταν τόσο ευτυχισμένη για τα παιδιά, όλο έλεγε μη μας τύχει κανένα κακό τόσο ευτυχισμένα που είναι».

Όπως τόνισε, η 20χρονη δεν ήθελε να στενοχωρεί τη μητέρα της «Προφανώς γι’ αυτό η Καρολάιν δεν ήθελε να τη στενοχωρήσει τη μαμά της, ήταν τόσο υπερήφανη για τον γάμο τους, για τον γαμπρό της, για τα ταξίδια που έκανε το παιδί της. Νομίζω πως η Καρολάιν δεν ήθελε να της χαλάσει την εικόνα».

Όσο για το τι άνθρωπος είναι ο Μπάμπης, η ίδια είπε: «Σε σας έχει φανεί ψυχρός, αλλά έτσι ήταν και σαν άνθρωπος. Ήταν πάντα χαμογελαστός , δεν θύμωνε, δεν εκδήλωνε έντονα συναισθήματα, ούτε χαρά, ούτε λύπη, δεν έβριζε. Ήταν τόσο ερωτευμένος, ερχόταν στο νησί για μια ώρα για να της φέρει ανθοδέσμη». Μάλιστα, η Χαρίκλεια Θεοδώρου μίλησε και για την οικογένεια του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου:

«Ο αδερφός του είναι σε σοκ, δεν μπορεί να το πιστέψει, είναι ακόμα εδώ στην Αλόννησο. Αν ξέρατε τους γονείς… Είναι άγιοι, μορφωμένοι, δεν ξέρω πώς θα το διαχειριστούν. Όλα για τα παιδιά τους για τον Μπάμπη και τον Φώτη».

Γλυκά Νερά οικογένεια Κάρολαϊν

Η "ψυχολόγος" «φωτογράφισε» τον Μπάμπη για τη δολοφονία

H δικηγόρος της «ψυχολόγου» της άτυχης Κάρολαϊν από τα Γλυκά Νερά, μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Αυτιά και εξήγησε πώς η εντολέας της, βοήθησε την αστυνομία στο να οδηγηθεί στο συμπέρασμα πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είναι ο δολοφόνος της άτυχης κοπέλας.

«Θρηνούμε και εμείς με τους γονείς της κοπέλας. Από την πρώτη βραδιά που κατέθεσε η εντολέας μου, ήταν η πρώτη που έβαλε στο κάδρο των υπόπτων τον σύζυγο. Η εντολέας μου αναζήτησε την προστασία της από εταιρεία ιδιωτικού σεκιούριτι, οι οποίοι ήταν μέχρι και χθες σε 24ωρη βάρδια κοντά της.

Η κατάθεση της εντολέας μου ήταν αυτή που έβαλε στο κάδρο του νούμερο ένα υπόπτου τον δολοφόνο. Η κα. Μυλωνοπούλου κατέγραψε στην κατάθεσή της με κάθε λεπτομέρεια, που δεν έχει διαρρεύσει τίποτα από όσα κατατέθηκαν. Εκλήθη από την αστυνομία και ανταποκρίθηκε άμεσα. Όλα όσα έλεγε στα κανάλια για τον πιλότο ήταν σε απόλυτη συνεννόηση με τις αρχές.

Ήταν εκ διαμέτρου αντίθετα με όσα κατέθεσε στο τμήμα ανθρωποκτονιών. Έπρεπε να το κάνει. Την αλήθεια τη γνωρίζαμε μόνο εμείς. Κατέθεσε την απόλυτη αλήθεια από την αρχή» είπε, μεταξύ άλλων, η δικηγόρος της ψυχολόγου.