Κυριακή, 25 Ιουλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Γλυκά Νερά: Πολυσέλιδο υπόμνημα κατέθεσε στην ομολογία του ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Η απολογία αναμένεται πολύωρη

Γλυκά Νερά: Πολυσέλιδο υπόμνημα κατέθεσε στην ομολογία του ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος
Ενημέρωση 22.06.2021 13:06
Από Youweekly Team

Το πρωί της Τρίτης ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μεταφέρθηκε υπό δρακόντεια μέτρα στον ανακριτή και πριν από λίγα λεπτά ξεκίνησε η απολογία του, καθ’ ομολογία συζυγοκτόνου της 20χρονης Καρολάιν στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων.

Νωρίτερα ο ανακριτής είχε μελετήσει το πολυσέλιδο απολογητικό υπόμνημα που κατέθεσε στον δικαστικό λειτουργό, μέσω του συνηγόρου του. Η απολογία αναμένεται πολύωρη καθώς εκτιμάται ότι ο 33χρονος πιλότος θα δεχτεί «βροχή» ερωτήσεων από τον 12ο ανακριτή αλλά και τον αρμόδιο εισαγγελέα.

Εξελίξεις με την επιμέλεια της μικρής Λυδίας

Δυο εισαγγελείς ανηλίκων έχουν αναλάβει την υπόθεση υπό την εποπτεία της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου.

Ήδη οι εισαγγελείς έχουν αναθέσει σε κοινωνικούς λειτουργούς να έρθουν σε επαφή και με τα δύο οικογενειακά περιβάλλοντα , της οικογένειας του πιλότου και της οικογένειας του θύματος. Στη συνέχεια οι δυο κοινωνικοί λειτουργοί θα συντάξουν τις εκθέσεις τους στις οποίες θα βασιστούν οι εισαγγελείς για να λάβουν την απόφασή τους.

Πάντως οι δικηγόροι και των δυο οικογενειών λένε ότι υπάρχει συνεννόηση μεταξύ τους, ώστε να διασφαλιστεί ο συμφέρον του παιδιού.

Την ίδια ώρα, η εισαγγελία Πρωτοδικών έδωσε εντολή για διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης σχετικά με τη διαρροή της δικογραφίας στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

«Θέλω να φυλακιστώ σε μέρος που είναι κοντά στη μικρή»

«Ξέρω ότι θα τιμωρηθώ και ότι θα οδηγηθώ στη φυλακή. Θέλω να τιμωρηθώ για ό,τι έχω διαπράξει. Αυτό που θέλω είναι να φυλακιστώ σε μέρος που είναι κοντά στη μικρή».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Γλυκά Νερά - καταγγελία: "Με έδερναν δεμένο 4 μέρες για να ομολογήσω ότι σκότωσα την Καρολάιν"

Γλυκά Νερά: «Με στοιχειώνει αυτό...» - Σοκαρισμένος ο Λιάγκας με βίντεο του ζευγαριού

Share