Γλυκά Νερά - δηλώσεις μητέρας Καρολάιν: "Δεν διανοούμαι πως το παιδί θα μεγαλώσει με την οικογένειά του καθ’ ομολογίαν δολοφόνο της κόρης μου"

Οι δηλώσεις της λίγο πριν συνεδριάσει η Εισαγγελία ανηλίκων

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γλυκά Νερά - δηλώσεις μητέρας Καρολάιν:

Μέσω της δικηγόρου της, η μητέρα της Καρολάιν, το πρωί της Πέμπτης, λίγο πριν συνεδριάσει η Εισαγγελία ανηλίκων για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας, έστειλε ένα μήνυμα μέσα από την εκπομπή Πρωινό.

Το μήνυμα της μητέρας της Καρολάιν

Όπως ανέφερε, λοιπόν, η Χρύσα Φώσκολου η μητέρα της 20χρονης κοπέλας δήλωσε πως δεν διανοείται ότι η μικρή Λυδία θα μεγαλώσει με την οικογένεια του καθ’ ομολογίαν δολοφόνο της κόρης της.

Όπως τόνισε η δημοσιογράφος η μητέρα της Καρολάιν θα παλέψει για να πάρει αυτή την επιμέλεια της εγγονής της.

Αξίζει να σημειωθεί πως προς το παρόν η διεκδίκηση της επιμέλειας της μικρής Λυδίας γίνεται σε επίπεδο δικηγόρων και για αυτό το λόγο η μητέρα της κοπέλας βρίσκεται στην Αλόννησο.

Ο πιλότος ζητούσε να μάθει τι πιστεύει ο κόσμος γι΄αυτόν

Στις φυλακές Κορυδαλλού βρίσκεται ο πιλότος που ομολόγησε πως σκότωσε τη σύζυγό του, Κάρολαϊν, στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά. Παρά τα κενά που υπάρχουν στις καταθέσεις που έχει δώσει μέχρι στιγμής, ο ίδιος δείχνει να ενδιαφέρεται για την εικόνα που έχει στον κόσμο.

Ο κατηγορούμενος για δύο κακουργήματα και δύο πλημμελήματα δέχθηκε πολλές ερωτήσεις τόσο από τον ανακριτή όσο και από τον εισαγγελέα, οι οποίες αφορούσαν ακόμα και την αρχή της σχέσης του με την Κάρολαϊν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ακόμα και την ώρα που επί της ουσίας βρισκόταν ενώπιον των δικαστικών Αρχών, φέρεται να ενδιαφερόταν για την εικόνα που είχε ο κόσμος για εκείνον!

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο κατηγορούμενος ρωτήθηκε και απάντησε για όλα τα κρίσιμα διαστήματα. Από τη γνωριμία του και το γάμο του με την Κάρολαϊν, μέχρι την ημέρα του εγκλήματος και όσα ακολούθησαν.