Στο Δρομοκαΐτειο ο ιερέας που επιτέθηκε με βιτριόλι στους μητροπολίτες

Ο συνήγορος του ιερομόναχου τον χαρακτήρισε «ψυχικά ασθενή»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στο Δρομοκαΐτειο ο ιερέας που επιτέθηκε με βιτριόλι στους μητροπολίτες

Μετά τις πρώτες εξετάσεις αποφασίσθηκε ο εγκλεισμός του 37χρονου ιερωμένου που έριξε καυστικό υγρό!

Ο συνήγορος του ιερομόναχου, Ανδρέας Θεωδορόπουλος, τον χαρακτήρισε «ψυχικά ασθενή», αναφέροντας παράλληλα πως ο άνδρας προσπάθησε πριν από 1,5 μήνα να βάλει τέλος στη ζωή του και αποκαλύπτοντας πως ο πελάτης του τού είπε ότι αγόρασε την καυστική ουσία από το ίντερνετ, έναντι 40 ευρώ.

Μάλιστα, ο ίδιος υποστήριξε ότι αν δεν ευσταθούν οι ισχυρισμοί του δράστη ότι είναι ψυχικά ασθενής, τότε θα παραιτηθεί. Ζήτησε δε, συγγνώμη από τα θύματα και αποκάλυψε πως ο πελάτης του τού είπε πως πλήρωσε τη χημική ουσία 40 ευρώ στο διαδίκτυο.

Την ίδια ώρα, οι περιγραφές των μητροπολιτών σοκάρουν.

Ξέσπασε η Ιωάννα Παλιοσπύρου μετά την επίθεση με βιτριόλι στους Μητροπολίτες

Η Ιωάννα, λίγες ώρες μετά την επίθεση με βιτριόλι στη Μονή Πετράκη, θέλησε να πάρει θέση, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, καθώς γέννησε πολλές μνήμες από τη δική της επίθεση με βιτριόλι στην περιοχή της Καλλιθιέας.

«Ένα χρόνο μετά δεν έχει αλλάξει τίποτα. Ο κάθε εγκληματίας έχει πρόσβαση σε επικίνδυνες ουσίες όπως το βιτριόλι, το οποίο έχει χαρακτηριστεί σε ευρωπαϊκό επίπεδο… ως ουσία προς χρήση από τρομοκράτες. Έναν χρόνο μετά που οι νόμοι θα έπρεπε να έχουν αναθεωρηθεί και προσαρμοστεί αναλόγως των ειδεχθών εγκλημάτων που συμβαίνουν, οι αρμόδιοι είναι απλά θεατές.

Γιατί πιστεύουν πως δεν τους αφορά το θέμα. Τι άλλο πρέπει να γίνει; Το μόνο που έχει αλλάξει έναν χρόνο μετά, είναι η βουβή ενθάρρυνση του μιμητισμού, μέσα από την απραξία. Οι νόμοι πρέπει να καθορίζονται από τις ανάγκες της κοινωνίας. Κάντε κάτι επιτέλους, αιμορραγούν οι ζωές μας» έγραψε στα instastories η Ιωάννα.

Ιωάννα Παλιοσπύρου επίθεση με βιτριόλι στους Μητροπολίτες

Ιωάννα Παλιοσπύρου επίθεση με βιτριόλι

Ιωάννα Παλιοσπύρου instagram