Γλυκά Νερά: Η Mirror αποκάλυψε το λόγο που ο Μπάμπης σκότωσε την Καρολάιν

Τέλος στο φονικό που σόκαρε όλο το πανελλήνιο;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γλυκά Νερά: Η Mirror αποκάλυψε το λόγο που ο Μπάμπης σκότωσε την Καρολάιν

Μια συγκλονιστική αποκάλυψη έκανε η βρετανική Mirror σχετικά με την δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν από τον 32χρονο σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο μέσα στο ίδιο τους το σπίτι στα Γλυκά Νερά. Την ώρα που η ενός έτους κορούλα τους βρίσκεται σε καλά χέρια, οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές.

Συγκεκριμένα, αναφέρει πως η 20χρονης ανακάλυψε κάτι πολύ σημαντικό για τον άνδρα της, με αποτέλεσμα εκείνος να της αφαιρέσει τη ζωή. Σύμφωνα με το δημοσίευμα τους, που επικαλείται την αστυνομία, ήταν πως ο πιλότος ήταν μπλεγμένος σε υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών. Μάλιστα, η Mirror αναφέρει ότι χρησιμοποιούσε το ελικόπτερο για να μεταφέρει ποσότητες ναρκωτικών πανίσχυρων καρτέλ.

Έρευνες γίνονται για τα οικονομικά του ζευγαριού και αναρωτιούνται πως ο 32χρονος πιλότος, είχε χρήματα για τα ταξίδια τους και γενικά για τον τρόπο που ζούσαν. Η βρετανική ιστοσελίδα γράφει πως δημιουργούνται υποψίες εάν τα χρήματα προέρχονταν τις «βρωμοδουλειές».

Γλυκά Νερά Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ναρκωτικά

Ο πατέρας της Κάρολαιν δήλωσε στην Mirror σχολιάζοντας το δημοσίευμα τους, λέγοντας πως η κόρη του είχε ηθική και πως θα απειλούσε ότι θα τον αφήσει αν ανακάλυπτε εμπλοκή με ναρκωτικά. Άρα αναφέρουν ότι είναι πιθανό η 20χρονη να ανακάλυψε τα όσα έκανε ο συζυγοκτόνος, και αυτός τελικά να την σκότωσε.

Βίντεο ντοκουμέντο του Μπάμπη - Έκανε βόλτα τους φίλους του με ακριβά ελικόπτερα

Μέρα με την ημέρα νέες αποκαλύψεις γίνονται για τη ζωή του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, του καθ'ομολογίαν δολοφόνου της 20χρονης Καρολάιν, συζύγου του και μητέρας του παιδιού του. Αν και ο πιλότος ήταν απλός εργαζόμενος, είχε πρόσβαση σε αρκετά ακριβά ελικόπτερα.

Βίντεο ντοκουμέντο πτήση του δίνει στη δημοσιότητα το Star, στο οποίο φαίνεται ο 32χρονος στη πιλότου, να πετά πάνω από το Αιγαίο, με κατεύθυνση προς την Αλόννησο, έχοντας μαζί την παρέα του.

Παρόλο που τότε ήταν 27 χρόνων και δεν είχε παντρευτεί την Καρολάιν, ούτε είχαν αποκτήσει την μικρή Λυδία. Ωστόσο, όπως φαίνεται είχε τη δυνατότητα να μεταφέρει τους φίλους του, παρόλο που το κόστος για τη χρήση αυτού του μέσου είναι ακριβό.

«Όταν λες στον φίλο σου ότι θα τον δεις μόνο μια μέρα, γιατί δε βολεύουν τα δρομολόγια και σου λέει έρχομαι να σε πάρω με το ελικόπτερο!» είχε γράψει φίλος του πιλότου στο διαδίκτυο.

«Το κόστος μιας πτήσης ελικοπτέρου ενός μεσαίου ελικοπτέρου 4 ή 5 θέσεων είναι περίπου στα 1.000 ευρώ την ώρα. Οι εμπορικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στον χώρο μισθώνουν τα μέσα αυτά και δε συνηθίζεται να δίνουν τα πτητικά μέσα σε υπαλλήλους για να προβαίνουν σε μεταφορές φιλικών τους προσώπων» εξήγησε ο Γρηγόρης Κωνσταντέλος, πρόεδρος της ένωσης χειριστών πολιτικής αεροπορίας και δήμαρχος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης.

Οι αστυνομικοί να σημειώσουμε πως ερευνούν προσεκτικά όλα τα ντοκουμέντα που έχουν στα χέρια τους. Ενώ, στο φως ήρθε και η νέα μήνυμα που έγινε στην σύμβουλο ψυχικής υγείας της Καρολάιν και του Μπάμπη.