Υπόθεση Ιωάννας Παλιοσπύρου: Πότε γίνεται το δικαστήριο για την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε

Βγήκε η ημερομηνία της δίκης!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Υπόθεση Ιωάννας Παλιοσπύρου: Πότε γίνεται το δικαστήριο για την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε

Νωρίτερα σας ενημερώσαμε πως η Ιωάννα Παλιοσπύρου ξεκινά έναν νέο κύκλο θεραπειών στο εξωτερικό για την αποκατάστασή της μετά την επίθεση με βιτριόλι που δέχθηκε. Τώρα, λίγη ώρα αργότερα υπάρχουν εξελίξεις με την υπόθεση.

Η ημερομηνία της δίκης για την επίθεση με βιτριόλι

Το μεσημέρι της Τετάρτης στην εκπομπή του Star, «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο δικηγόρος της άτυχης κοπέλας, Απόστολος Λύτρας έκανε γνωστό πως η δίκη για την υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο, έχει πλέον ημερομηνία και ξεκινάει στις 15 Σεπτεμβρίου.

«Είναι κάτι που είναι της τελευταίας στιγμής. Το δικαστήριο είναι 15 Σεπτεμβρίου. Εγώ ενημερώθηκα πως είναι το δικαστήριο 15 Σεπτεμβρίου πριν λίγη ώρα» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λύτρας.

Πώς φαντάζεται τον εαυτό της σε 10 χρόνια από τώρα

"Θα ήθελα μέσα από αυτό το τραγικό συμβάν να προκύψει για όλους μας κάτι που θα συμβολίζει τη δύναμη της κοινωνίας απέναντι στην αγνή κακία που κάποιοι προβάλλουν. Είτε μου αρέσει είτε όχι αυτή η επίθεση με έχει στιγματίσει. Στόχος είναι η αποδοχή των ουλών μου, που είναι η απόδειξη πως κατάφερα να ζήσω και το να μη καθορίσει τη ζωή μου το γεγονός αυτό αλλά και ο τρόπος που θα σταθώ απέναντι του. Μακάρι αυτό να δίνει ελπίδα και σε άλλα θύματα βίαιων επιθέσεων.", είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της ενώ συνέχισε...

Τι επιθυμείς να συμβεί για να νιώσεις γαλήνη;

"Το πρώτο είναι να ξαναστήσω τη ζωή μου και να μπορέσω να είμαι χαρούμενη με τους ανθρώπους που αγαπώ και με αγαπούν. Το δεύτερο είναι να ξέρω πως η γυναίκα που είναι υπεύθυνη για την κατάσταση μου, δεν θα κάνει άλλο κακό είτε σε εμένα είτε σε άλλον. Αυτό προϋποθέτει πως η ποινή που θα της επιβληθεί και τα χρόνια φυλάκισης που θα εκτίσει, θα λειτουργήσουν σωφρονιστικά… Μετά την επίθεση, αντί να εκτονωθεί ο θυμός και η αυτοκαταστροφικότητα της, αποθρασύνθηκε εντελώς. Ήμουν στο νοσοκομείο παλεύοντας για τη ζωή μου και εκείνη συνέχιζε να ψάχνει τρόπους να με σκοτώσει, αναζητώντας νέα δηλητήρια και τρόπο να αγοράσει όπλο. Αυτό είναι που με φοβίζει πολύ και πραγματικά δεν ξέρω τι να περιμένω και με ποιον τρόπο μπορεί να έρθει η γαλήνη."