Νίκαια: Βίντεο ντοκουμέντο δευτερόλεπτα πριν από το δυστύχημα με την 7χρονη

Τι εξετάζουν οι Αρχές;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Νίκαια: Βίντεο ντοκουμέντο δευτερόλεπτα πριν από το δυστύχημα με την 7χρονη

Συγκλονισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο τις εξελίξεις από το τραγικό τροχαίο που σημειώθηκε στη Νίκαια, αφαιρώντας τη ζωή ενός 7χρονου κοριτσιού, ενώ την ίδια στιγμή οι Αρχές εξετάζουν τις κάμερες ασφαλείας.

Οι αξιωματικοί της τροχαίας Κορυδαλλού έχουν αναλάβει να δουν μέσα από υλικό που έχουν συλλέξει από κάμερες ασφαλείας κάτω από ποιες συνθήκες έγινε η τραγωδία και έχασε τη ζωή του ένα εφτάχρονο παιδί.

Σύμφωνα με τις εικόνες που κατέγραψε κάμερα που βρίσκεται στην περιοχή, διακρίνεται ένα τουριστικό λεωφορείο το οποίο σταματάει στο κόκκινο φανάρι στη Γρηγορίου Λαμπράκη. Οι τρεις επιβάτες που κατεβαίνουν είναι η 7χρονη Παναγιώτα, η ξαδέρφη της και η θεία της, οι οποίες επέστρεφαν από το μπάνιο τους.

Κάθονται για μερικά δευτερόλεπτα πάνω στη διάβαση και φαίνονται να διστάζουν να περάσουν απέναντι. Εκείνη τη στιγμή στην αριστερή πλευρά της λεωφόρου που είναι άδεια πλησιάζει ένα κόκκινο φορτηγό. Ο οδηγός του χωματουργικού έχει στα δεξιά μπροστά του ένα άλλο λευκό φορτηγό.

Πλησιάζει και σταματάει στο φανάρι για να στρίψει αριστερά. Ακριβώς εκείνη τη στιγμή η γυναίκα κινείται βιαστικά στη διάβαση για να περάσει απέναντι. Κρατάει σφιχτά από το χέρι της την εφτάχρονη ανιψιά της και πίσω ακολουθεί η 12χρονη κόρη της , όταν ξαφνικά ακούγονται ουρλιαχτά με τα δύο κοριτσάκια να βρίσκονται κάτω από τις ρόδες του χωματουργικού. Η 7χρονη Παναγιώτα βρήκε τραγικό θάνατο ενώ η 12χρονη ξαδέρφη της νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία και σύμφωνα με τους γιατρούς έχει διαφύγει τον κίνδυνο, ενώ υπεβλήθη σε επέμβαση στη λεκάνη αργά χτες το απόγευμα.

Το βίντεο ντοκουμέντο από το δυστύχημα με την 7χρονη στη Νίκαια

Την ίδια στιγμή θρήνος έχει ξεσπάσει και για την 7χρονη ανιψιά της Έρρικας Πρεζεράκου

Δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες από τότε που έγινε γνωστό πως η 7χρονη Αναστασία, η ανιψιά της Έρρικας Πρεζεράκου νικήθηκε από το καρκίνο.

Oλόκληρη η ελληνική showbiz - και όχι μόνο - πενθεί. Οι αναρτήσεις που έγιναν είναι σπαρακτικές αλλά αυτή που είναι πραγματική γροθιά στο στομάχι είναι η νέα της μητέρας της που έγινε πριν λίγες ώρες...

"Ποιο ριζικό με στοίχιωσε ποια μαύρη γενιάς κατάρα να χάσω τον πατέρα μου να χάσω το παιδί μου; Κλαίνε οι κάμποι τα βουνά κλαίνε όλοι οι ανθρώποι , νιώθετε τον πόνο μας μαζί και την αγάπη. Αγάπη απεριόριστη μα τσίμπησε το αδραχτι…

Θα μείνει αιώνια ξαπλωτη μιας μάγισσας κατάρα. Ξυπνά νεραιδουλα μου, ξυπνά γλυκό μου πλάσμα να λάμψει πάλι ο ουρανός να ανθίσουν τα λουλούδια. Όλη η πλάση σκοτεινή μαζί με την καρδιά μου με τον Ηλία πλάι μου, μα σκίζεται η καρδιά μου.
Καλό ταξίδι αστέρι μου..

Σε αγαπάμε πολυ.", έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.