Ηλιούπολη: Αστυνομικός εξέδιδε 19χρονη - Την βίαζε ο πατέρας της από 11 χρονών

Στον Εισαγγελέα με μπλούζα πορνογραφικής εταιρείας ο αστυνομικός

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ηλιούπολη: Αστυνομικός εξέδιδε 19χρονη - Την βίαζε ο πατέρας της από 11 χρονών

Φρίκη έχει προκαλέσει η νέα υπόθεση βιασμού που βγήκε στην επιφάνεια. Συγκεκριμένα, μία 19χρονη ήταν θύμα του ίδιου της του πατέρα από τα 11 της, ενώ ένας αστυνομικός την εξέδιδε. Και οι δύο άνδρες βρέθηκαν σήμερα ενώπιων του Εισαγγελέα.

Όλα ξεκίνησαν όταν η 19χρονη «δραπέτευσε» χθες Σάββατο από το χώρο όπου την κρατούσε με τη βία ο αστυνομικός, με σκοπό να την εκδίδει και να αποκομίζει χρήματα.

Η Αστυνομία πραγματοποίησε έρευνα στο χώρο που τους υπέδειξε η τρομοκρατημένη κοπέλα και πέρασαν χειροπέδες σε πρώην αστυνομικό, ο οποίος τελούσε ήδη σε κατάσταση αργίας με απόλυση για σωματική βλάβη και εμπορία ανθρώπων.

Οι αστυνομικοί των Εσωτερικών Υποθέσεων πέρασαν χειροπέδες και στον πατέρα του θύματος, καθώς σύμφωνα με την καταγγελία της 19χρονης είχε πέσει θύμα βιασμού από εκείνον, ενώ τις προηγούμενες μέρες έγινε καταγγελία για απόπειρα βιασμού και από μία 21χρονη.

Ηλιούπολη βιασμός 19χρονης

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται μετά την καταγγελία μίας 19χρονης κοπέλας, σύμφωνα με την οποία ο αστυνομικός με τη χρήση βίας την κατακρατούσε παράνομα και την εξέδιδε για να αποκομίζει χρηματικά ποσά, ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο αστυνομικός εμφανίστηκε στον εισαγγελέα με μπλούζα γνωστής πορνογραφικής εταιρείας.

Το δεύτερο άτομο που συνελήφθη είναι ο πατέρας της, ο οποίος κατηγορείται ότι από την ηλικία των 11 έως των 17 ετών, με διάφορες απειλές την εξανάγκαζε σε γενετήσιες πράξεις εντός της οικίας τους.

Οι πληροφορίες λένε οτι το κορίτσι, γνώρισε πριν απο περίπου δύο μήνες τον αστυνομικό ο οποιος την παρέσυρε και σύναψαν σχέση. Όμως στην πορεία τα πράγματα άλλαξαν. Ο άνδρας που υπήρξε υπερασπιστής του νόμου, μεταμορφωθηκε για μια ακόμα φορά στον πιο σκληρό του παραβάτη και ο εφιάλτης για την 19χρονή που μόλις είχε τελειώσει το σχολείο.

Ο δράστης αφού την απόκοψε από το ήδη προβληματικό οικογενειακο της περιβάλλον, στη συνέχεια με απειλές και ξύλο, την εξέδιδε μέσω internet. Μάλιστα όπως κατήγγειλε στο Τμήμα της Ηλιούπολης οπου προσέφυγε χθες το μεσημέρι με την υπάλληλο που την έσωσε, είπε οτι την χτυπούσε, την βίαζε ενω την απειλούσε με το όπλο του.

Την είχε δε, αναγκάσει να κλεισει όλους τους λογαριασμούς στα social media προκειμένου να σβήσει εντελώς το στίγμα της για να μπορεί να την ελέγχει απόλυτα. Η νεαρή, μετά την αποδραση απο το διαμέρισμα – κολαστήριο και την καταγγελία στο Τμήμα, οδηγήθηκε στα γραφεία της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ όμως λίγο πριν τη μια με υπηρεσιακό όχημα που έφερε συμβατικές πινακίδες αναχώρησε για το νοσοκομείο.

Πατήσια: Βίαζαν επί τρεις ημέρες 19χρονη, δίνοντάς της ναρκωτικά

Μετά το σοκ που προκάλεσε ο βιασμός της καθαρίστριας στα Πετράλωνα, συγκλονίζει η νέα καταγγελία 19χρονης πως δύο αλλοδαποί, ηλικίας 21 και 20 ετών, την βίαζαν επί τρεις μέρες.

Συγκεκριμένα το Σάββατο το πρωί, αλλοδαπή κοπέλα, κατήγγειλε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών την παράνομη κατακράτηση της επί τριήμερο σε οικία στην Αθήνα και το βιασμό της από τρεις αλλοδαπούς με καταγωγή από την Αλβανία. Οι δύο δράστες αφού την κράτησαν όμηρο για τρεις ημέρες, την απελευθέρωσαν χθες 26/6 το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κοπέλα γνωρίστηκε μέσω social media με έναν από τους δράστες και τον επισκέφτηκε στο σπίτι του, στον Άγιο Νικόλαο Πατησίων. Εκεί εμφανίστηκε και ο δεύτερος δράστης και μαζί την βίαζαν επί τρεις ημέρες, έχοντάς την συνέχεια υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Η ίδια ισχυρίζεται οτι της έριξαν κάτι στο ποτό για να κάμψουν τις αντιστάσεις της. Τελικά, το πρωϊ του Σαββάτου την παράτησαν στην περιοχή του Πειραιά και ανέβησαν στο πλοίο για διακοπές στη Μύκονο.

Πατήσια βιασμός 19χρονης

Κατόπιν της καταγγελίας, ταυτοποιήθηκαν και εντοπίστηκαν οι κατηγορούμενοι και σε συνεργασία με την Αστυνομική Υποδιεύθυνση Μυκόνου και το Λιμεναρχείο Μυκόνου, συνελήφθησαν σήμερα το μεσημέρι στη Μύκονο.

Συγκεκριμένα μόλις οι δυο βιαστές αποβιβάστηκαν απο το καράβι στο λιμάνι της Μυκόνου, οι αστυνομικοί τους εντόπισαν αμέσως από τις φωτογραφίες που τους είχε δείξει το 19χρονο κορίτσι και πριν προλάβουν να αντιδράσουν τους συνέλαβαν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.