Ζωγράφου: Καταγγελία για απόπειρα βιασμού από 21χρονη

Άνδρας της επιτέθηκε στη γειτονιά της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ζωγράφου: Καταγγελία για απόπειρα βιασμού από 21χρονη

Καταγγελία για απόπειρα βιασμού έκανε 21χρονη στην περιοχή του Ζωγράφου, όταν όπως ανέφερε άνδρας την πλησίασε και της επιτέθηκε για να τη βιάσει.

Σύμφωνα με την καταγγελία την οποία παρουσίασε το OPENTV, η κοπέλα βγήκε από το σπίτι της προκειμένου να πάει σε ένα μίνι μάρκετ στη γειτονιά της που είναι ανοιχτό 24 ώρες το 24ωρο. Τότε όμως αντιλήφθηκε πως κάποιος υπήρχε δίπλα της.

Ο άνδρας είχε ύψος γύρω στο 1,70, ήταν πολύ αδύνατος και φορούσε μαύρη μάσκα. Όπως υποστηρίζει η 21χρονη, εκείνος την άρπαξε, άρχισε να την αγγίζει σε διάφορα σημεία του σώματος της, όμως ευτυχώς τράπηκε σε φυγή όταν εκείνη άρχισε να φωνάζει. Οι Αρχές διεξάγουν έρευνα τόσο για τον εντοπισμό του δράστη όσο και για να διαπιστώσουν αν υπάρχουν και άλλα αντίστοιχα περιστατικά. Ενώ, σοκάρουν και οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού από ιερέα στο Αγρίνιο.

Συγκλονίζει και η 25χρονη εγκυμονούσα που έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού στον Άγιο Παντελεήμονα

Συγκλονίζει η εξομολόγηση της 25χρονης εγκύου που έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της, στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα. Η ίδια μίλησε στην εκπομπή T-live.

«Ήταν Τρίτη 22 Ιουνίου όταν πήγα στην Ομόνοια να φτιάξω το κινητό μου και μετά να πάρω το τρένο για τα Κάτω Πετράλωνα. Μόλις βγήκα από το μαγαζί, εκεί σε ένα στενό, βρέθηκε ένας Αφγανός και με κακοποίησε σεξουαλικά σε ένα παρκάκι. Δεν υπήρχαν άνθρωποι, δεν υπήρχε τίποτα» δήλωσε η 25χρονη.

Και συνέχισε: «Μόλις με άφησε, ρώτησα αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ για το που βρίσκεται το τμήμα, πήγα στο Α.Τ Ομονοίας να καταθέσω. Πρέπει να σας πω ότι είμαι τριών μηνών έγκυος.

Στη συνέχεια πήγα να πάρω ταξί, με ακολούθησαν τρεις πακιστανοί. Τότε είπα στον ταξιτζή να μην τους βάλει μέσα. Μπήκαν οι δύο μέσα. Εκεί άρχισε ο εφιάλτης της ζωής μου. Όταν βγήκαμε, με άρπαξε ο ένας και μετά με βίασαν δύο άτομα. Ο ένας κράταγε τσίλιες και ο άλλος με κρατούσε από τον λαιμό, μάλλον για να με πνίξει. Μία κυρία άκουσε τις φωνές μου και ήρθε και κατέθεσε στο τμήμα. Με βίασαν οι δύο. Τους έλεγα ότι είμαι έγκυος, δεν τους ένοιαξε καν»

«Έχουν μείνει τα πρόσωπά τους χαραγμένα. Παθαίνω ψυχολογικό σοκ τα βράδια. Με πιάνουν κρίσεις. Είναι εφιαλτικό. Να μην το περάσει καμία άλλη».