Ηλιούπολη: Βαριές κατηγορίες για τον αστυνομικό και τον πατέρα της 19χρονης

Kατηγορούνται για 14 κακουργήματα και πλημμελήματα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ηλιούπολη: Βαριές κατηγορίες για τον αστυνομικό και τον πατέρα της 19χρονης

Για σεξουαλική κακοποίηση, απαγωγή και εμπορία ανθρώπου κατά ανηλίκου κατήγγειλε η 19χρονη κοπέλα από την Ηλιούπολη, τον πατέρα της, καθώς και έναν αστυνομικό. Και οι δύο είναι αντιμέτωποι με πολύ βαριές κατηγορίες.

Αστυνομικός και πατέρας κατηγορούνται για 14 κακουργήματα και πλημμελήματα. Ο μεν αστυνομικός κατηγορείται ότι άρπαξε την κοπέλα και την κρατούσε όμηρο, την κακοποιούσε και την εξέδιδε.

Ο δε πατέρας της φέρεται να την βίαζε από την ηλικία των 11 ετών.

Το χρονικό της φρίκης στην Ηλιούπολη

Όλα ξεκίνησαν το Σάββατο το βράδυ όταν μια 19χρονη κοπέλα στην Ηλιούπολη κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του συγκεκριμένου και να ζητήσει βοήθεια από τους θαμώνες μιας καφετέριας στην περιοχή.

Η Αστυνομία πραγματοποίησε έρευνα στο χώρο που τους υπέδειξε η τρομοκρατημένη κοπέλα και πέρασαν χειροπέδες σε πρώην αστυνομικό, ο οποίος τελούσε ήδη σε κατάσταση αργίας με απόλυση για σωματική βλάβη και εμπορία ανθρώπων.

Οι αστυνομικοί των Εσωτερικών Υποθέσεων πέρασαν χειροπέδες και στον πατέρα του θύματος, καθώς σύμφωνα με την καταγγελία της 19χρονης είχε πέσει θύμα βιασμού από εκείνον.

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται μετά την καταγγελία μίας 19χρονης κοπέλας, σύμφωνα με την οποία ο αστυνομικός με τη χρήση βίας την κατακρατούσε παράνομα και την εξέδιδε για να αποκομίζει χρηματικά ποσά.

Το δεύτερο άτομο που συνελήφθη είναι ο πατέρας της, ο οποίος κατηγορείται ότι από την ηλικία των 11 έως των 17 ετών, με διάφορες απειλές την εξανάγκαζε σε γενετήσιες πράξεις εντός της οικίας τους.

Οι πληροφορίες λένε οτι το κορίτσι, γνώρισε πριν απο περίπου δύο μήνες τον αστυνομικό ο οποιος την παρέσυρε και σύναψαν σχέση. Όμως στην πορεία τα πράγματα άλλαξαν. Ο άνδρας που υπήρξε υπερασπιστής του νόμου, μεταμορφωθηκε για μια ακόμα φορά στον πιο σκληρό του παραβάτη και ο εφιάλτης για την 19χρονή που μόλις είχε τελειώσει το σχολείο.

Ο δράστης αφού την απόκοψε από το ήδη προβληματικό οικογενειακο της περιβάλλον, στη συνέχεια με απειλές και ξύλο, την εξέδιδε μέσω internet. Μάλιστα όπως κατήγγειλε στο Τμήμα της Ηλιούπολης οπου προσέφυγε χθες το μεσημέρι με την υπάλληλο που την έσωσε, είπε οτι την χτυπούσε, την βίαζε ενω την απειλούσε με το όπλο του.

Την είχε δε, αναγκάσει να κλεισει όλους τους λογαριασμούς στα social media προκειμένου να σβήσει εντελώς το στίγμα της για να μπορεί να την ελέγχει απόλυτα. Η νεαρή, μετά την αποδραση απο το διαμέρισμα – κολαστήριο και την καταγγελία στο Τμήμα, οδηγήθηκε στα γραφεία της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ όμως λίγο πριν τη μια με υπηρεσιακό όχημα που έφερε συμβατικές πινακίδες αναχώρησε για το νοσοκομείο.