Γλυκά Νερά: Σήμερα θα είχε τα γενέθλιά της η Κάρολαϊν

Σπαραγμός στα social media

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γλυκά Νερά: Σήμερα θα είχε τα γενέθλιά της η Κάρολαϊν

Θρήνος έχει ξεσπάσει στα social media, δύο μήνες μετά το άγριο φονικό που έλαβε χώρα στα Γλυκά Νερά, καθώς η Κάρολαϊν θα είχε σήμερα τα γενέθλιά της και θα έκλεινε τα 20 της χρόνια.

Η υπόθεση αυτή έχει συγκινήσει ιδιαίτερα το κοινό από την πρώτη μέρα, ενώ όλα άλλαξαν τη μέρα που ο σύζυγός της Κάρολαϊν ομολόγησε το έγκλημα, αν και τώρα πια ισχυρίζεται ότι άλλοι μπήκαν στο σπίτι και της στέρησαν τη ζωή.

Ο κόσμος έχει γεμίσει τις σελίδες στα social media με μηνύματα στην αδικοχαμένη Κάρολαϊν καθώς και στην οικογένειά της.

Τα μηνύματα του κόσμου για τα γενέθλια της Κάροαϊν

Ο τραπεζικός λογαριασμός του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου λέει την αλήθεια τις παρανομίες του!

Κι ενώ ο Μπάμπης συνεχίζει να διαδίδει φήμες που τον βολεύουν στην φυλακή, η άρση του τραπεζικού απορρήτου του ζευγαριού στα Γλυκά Νερά αναμένεται να δώσει νέα πνοή στις έρευνες και απαντήσεις γύρω από τα κενά στο παζλ της δολοφονίας, καθώς θα φανούν τυχόν περίεργες οικονομικές δοσοληψίες, ένα σενάριο που είχε ακουστεί από τις πρώτες ημέρες δολοφονίας της Καρολάιν.

Οι γονείς της άτυχης 20χρονης, Σούζαν Ντέλα Κουέστα και Ντέιβιντ Κράουτς, προσπαθούν να ρίξουν φως μαζί με τους δικηγόρους τους στις φήμες που υπήρχαν για σχέση, επαφή ή γνωριμία του συζυγοκτόνου με κάποια γυναίκα. Εντός της ερχόμενης εβδομάδας ο προφυλακισμένος στον Κορυδαλλό συζυγοκτόνος θα βρεθεί εκ νέου ενώπιον του ανακριτή, προκειμένου να δώσει απαντήσεις στα νέα στοιχεία που έχουν προκύψει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha, αναμένεται ο ανακριτής να έχει στα χέρια του τα τραπεζικά στοιχεία στις 15 Ιουλίου. Πρόκειται για όλες τις κινήσεις των χρημάτων σε όλους τους τραπεζικούς λογαριασμού που είχε ο συζυγοκτόνος στο όνομά του, κάτι που επιθυμεί και η οικογένεια της Καρολάιν. Η οικογένεια δεν πείθεται ότι το κίνητρο της δολοφονίας ήταν αυτό που επικαλείται ο δολοφόνος.