Νέα τροπή στα Γλυκά Νερά - Στο μικροσκόπιο της αστυνομίας συγκεκριμένα πρόσωπα

Ανοίγει ξανά η έρευνα

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Νέα τροπή στα Γλυκά Νερά - Στο μικροσκόπιο της αστυνομίας συγκεκριμένα πρόσωπα

Ένα από τα εγκλήματα που συγκλόνισε το πανελλήνιο ήταν και αυτό στα Γλυκά Νερά. Όπως φαίνεται μέρα με την μέρα η υπόθεση παίρνει νέα τροπή καθώς περνά σε νέα δικαστική έρευνα για την δολοφονία της Καρολάιν.

Οι αρχές έχουν ήδη ξεκινήσει να ερευνούν τον ρόλο μίας 40χρονης γυναίκας η οποία πρέπει να παίζει ρόλο στην δολοφονία της 20χρονης αλλά στο επίκεντρο είναι και τα τηλεφωνήματα του καθ' ομολογίαν δολοφόνου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Ο ρόλος της 40χρονης γυναίκας αλλά και το ευρύτερο επαγγελματικό περιβάλλον του δολοφόνου φαίνεται πως είναι το κλειδί της υπόθεσης. Επιπλέον οι έρευνες θα αφορούν και τον χρόνο που χρειάστηκε για να αφαιρεθεί η κάρτα μνήμης από την κάμερα του σπιτιού.

Η 40χρηνη φαίνεται πως διατηρούσε στενές σχέσεις με τον πιλότο όμως σύμφωνα με πληροφορίες υπήρχαν αρκετές διαφωνίες μεταξύ τους.

Επιπλέον δε φαίνεται να υπάρχει κάποια τηλεφωνική επικοινωνία της 40χρης με τον πιλότο την περίοδο που έγινε η άρση του απορρήτου από το τηλέφωνο του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Τι συνέβη με τον Μπάμπη στον Κορυδαλλό

Ο 32χρονος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δεν περνά τόσο καλά μέσα στη φυλακή. Ενώ την αρχή έδειχνε άνετος, φιλικός με όλους και ιδιαίτερα ομιλητικός, εδώ και λίγες μέρες η συμπεριφορά του έχει αλλάξει, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα Real News.

Η εργασία που του ανατέθηκε είναι ο καθαρισμός των κοινόχρηστων χώρων της πτέρυγας ΣΤ΄ του Κορυδαλλού, κάτι στο οποίο δεν ήταν μαθημένος και φέρεται να τον ζορίζει γι' αυτό και ζήτησε να απαλλαχθεί αλλά...

Επίσης φέρεται να έχει συνειδητοποιήσει πλέον πως η κοινή γνώμη τον αντιμετωπίζει σαν στυγνό εγκληματία, κάτι που έχει επιβαρύνει την ψυχολογία του. Επιμένει, τέλος, στους συγκατούμενούς του να λέει πως δεν είναι εκείνος ο δολοφόνος της Καρολάιν και πως τρίτοι την σκότωσαν για οικονομικές διαφορές που είχαν μαζί του.

Φέρεται μάλιστα να προτίθεται να αλλάξει την κατάθεσή του, ώστε να προβεί στη σχετική αποκάλυψη. Αυτό πάντως το διαψεύδει ο συνήγορός του, Αλέξανδρος Παπαϊωάννου, ο οποίος αποκλείει το ενδεχόμενο να αλλάξει ο πελάτης του την αρχική του ομολογία.