Άλιμος: «Εκτός από τη μαχαιριά στα πλευρά χτύπησαν και στο κεφάλι τον 14χρονο»

Τι λέει ο πατέρας του θύματος

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Άλιμος: «Εκτός από τη μαχαιριά στα πλευρά χτύπησαν και στο κεφάλι τον 14χρονο»

Μέχρι στιγμής έχουν γίνει εννέα συλλήψεις για την αιματηρή επίθεση όπου έγινε στον Άλιμο με θύμα ένα 14χρονο, ο οποίος δέχθηκε μαχαιριές από ανηλίκους. Ίδιο περιστατικό είχε συμβεί πριν κάτι μέρες και στου Ζωγράφου.

Ο πατέρας του 14χρονου μίλησε και περιέγραψε ακριβώς στον ΑΝΤ1 τι έγινε. Μεταξύ άλλων ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά:

«γύρω στις 5 το απόγευμα με ενημέρωσαν φίλοι του γιου μου ότι έχει χτυπηθεί. Μέχρι να φτάσω είχα τρελαθεί». Στην συνέχεια πρόσθεσε: «τον είδα στο παγκάκι με την πετσέτα τυλιγμένο μέσα στα αίματα.... Ήρθε η αστυνομία και έδωσαν κατάθεση τα παιδιά»

Σύμφωνα με τον πατέρα του ο 14χρονος είναι καλά στην υγεία του ενώ όπως είπε τον χτύπησαν και στο κεφάλι με αποτέλεσμα να κάνει δυο ράμματα.

Επιπλέον δήλωσε πως «Η αστυνομία έκανε το καθήκον της και τους ευχαριστούμε όλους» και πρόσθεσε «Μας ενημέρωσαν ότι ένα από τα παιδιά που έχουν συλλάβει το είχε ξανακάνει πριν από λίγο καιρό και τον είχαν αφήσει ελεύθερο».

Δείτε το παρακάτω βίντεο από την εκπομπή;

Αποκλειστικό βίντεο από την αιματηρή επίθεση στον Άλιμο

Σοκ προκαλούν οι εικόνες από το βίντεο-ντοκουμέντο που διέρρευσε από τη σκηνή της άγριας επίθεσης που σημειώθηκε στον Άλιμο από ανήλικους εναντίον 14χρονου.

Στο βίντεο δεν είναι η στιγμή της επίθεσης, αλλά τα λεπτά πριν και μετά από αυτή, καθώς στην αρχή διακρίνεται η ομάδα των εννέα ανηλίκων να κατευθύνεται προς το ταχυφαγείο στον Άλιμο όπου σημειώθηκε η επίθεση με μαχαίρι και έπειτα από λίγα δευτερόλεπτα, αφού έχουν μαχαιρώσει τον 14χρονο, φαίνονται και πάλι να φεύγουν από το σημείο τρέχοντας... δείτε το βίντεο με την επίθεση στο Athensmagazine.gr