Η νέα ανακοίνωση των Lidl αφορά όσους ψάχνουν για δουλειά

Όλες οι λεπτομέρειες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η νέα ανακοίνωση των Lidl αφορά όσους ψάχνουν για δουλειά

Μια νέα ανακοίνωση έβγαλε το Lidl Hellas και αφορά ανθρώπους που ψάχνουν για δουλειά πάνω στα λογιστικά, στις πωλήσεις και στο Supply Chain.

Η ανακοίνωση των Lidl Hellas

Ψάχνουμε 3 International Trainees για τις ομάδες των Logistics, των Πωλήσεων και του Supply Chain.
Εκπαίδευση, ταξίδια, εμπειρίες, εξειδίκευση: αυτή η θέση τα έχει όλα!

To International Trainee είναι ένα πρόγραμμα που συνδυάζει δουλειά και εκπαίδευση, εξειδίκευση στην Ελλάδα και το εξωτερικό και προοπτικές ασταμάτητης εξέλιξης. Η πρώτη φάση του ολοκληρώνεται σε 18 μήνες και αμέσως μετά η θέση σου στην ομάδα σε περιμένει! Θέση που γνωρίζεις από την αρχή του προγράμματος Logistics, στις Πωλήσεις ή στο Supply Chain. Και μέσα σε 18 μήνες φροντίζουμε να σου δώσουμε όσα χρειάζεσαι για να λάμψεις στον νέο σου ρόλο.

ανακοίνωση των Lidl για όσους ψάχνουν δουλειά

  • Τους πρώτους 2 μήνες: Ξεκινάς την εκπαίδευσή σου από τη Θεσσαλονίκη, στα Κεντρικά μας Γραφεία. Ο καλύτερος τρόπος να μάθεις είναι στην πράξη! Ακριβώς γι’ αυτό, και για να καταλάβεις τα πάντα για το πώς λειτουργούμε, μπορεί να περάσεις από διαφορετικές θέσεις στα καταστήματα (Υπάλληλος, Διευθυντής/τρια, Area Manager) και τα logistics centers μας ανάλογα με τις ανάγκες του δικού σου προγράμματος εκπαίδευσης. Έτσι μέσα στους πρώτους 2 μήνες θα αρχίσεις σιγά σιγά να μας ανακαλύπτεις!
  • Τους επόμενους 10 μήνες: Έχοντας πια όλη την εμπειρία από τα διαφορετικά τμήματα, συνεχίζεις στη Θεσσαλονίκη και τα Κεντρικά μας Γραφεία, υποστηρίζοντας την ομάδα σου. Εδώ αναλαμβάνεις και τα πρώτα σου projects με την υποστήριξη της ομάδας.
  • Τους τελευταίους 6 μήνες: Ήρθε η στιγμή να διευρύνεις την εμπειρία σου μαζί μας και στο εξωτερικό. Θα δουλέψεις εκεί, θα εκπαιδευτείς, θα δεις καινούρια πράγματα και θα γυρίσεις πίσω στα Κεντρικά μας Γραφεία στην Θεσσαλονίκη, σε μια θέση ευθύνης, για να μας βοηθήσεις να γίνουμε ακόμα πιο δυνατή ομάδα!
    Λαμβάνοντας πάντα υπόψη ότι τα ταξίδια μας θα γίνονται κανονικά
  • Τι θα κάνεις μετά; Καινοτόμες ιδέες και νέα projects, εκπαίδευση και ανάπτυξη, πιο απλές διαδικασίες και αυτοματοποιήσεις: η αποστολή σου είναι να μας δώσεις περισσότερη οργάνωση, καλύτερη διαχείριση και φυσικά πιο χαρούμενες ομάδες. Δες πως θα μοιάζει μια μέρα στην δουλειά ανάλογα με την ομάδα που είναι η θέση σου.

Ωστόσο, τι βρέθηκε θαμμένο κάτω από πάρκιγνκ υποκαταστήματος στην Κρήτη. Το θέμα παίρνει μεγάλες διαστάσεις.

Αυτός είναι ο πάμπλουτος ιδιοκτήτης των Lidl

Ο Ντίτερ Σβαρτς, ο ιδιοκτήτης των Lidl, με συνολική περιουσία περισσότερη από 10 δις €, είναι ο τέταρτος πλουσιότερος πολίτης της Γερμανίας. Γεννημένος το 1939 στην πόλη της Heilbronn, είναι παντρεμένος και έχει δύο ενήλικες κόρες.

Μέσω του ομώνυμου ιδρύματος που διατηρεί ο Ντίτερ Σβαρτς, προσφέρει αρκετά χρήματα σε Πανεπιστήμια της χώρας, ενώ συμμετέχει οικονομικά και στην αναπαλαίωση του πύργου της πόλης του. Επειδή προτιμάει να μην εμφανίζεται πουθενά, δεν υπάρχουν άλλες λεπτομέρειες που να αφορούν την προσωπική του ζωή.

Αντίστοιχα μυστηριώδης είναι και η επιχείρηση του, αφού δεν επιτρέπει τη δημοσίευση κανενός είδους στοιχείων της. Τουλάχιστον μέχρι το 2004 δεν υπήρχαν κανενός είδους δημόσιες σχέσεις και τα οικονομικά στοιχεία διατηρούνταν εντελώς μυστικά.

Είναι γνωστό ότι ο πατέρας του σημερινού Ντίτερ Σβαρτς, ο κ. Josef Schwarz... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr

TAGS