Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Άσχημα νέα για τον Στέφανο Τσιτσιπά: Αποκλείστηκε από τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Λύγισε μετά από το άδοξο τέλος

Άσχημα νέα για τον Στέφανο Τσιτσιπά: Αποκλείστηκε από τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Ενημέρωση 28.07.2021 10:22
Από Ίρις Βίλα

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας αποκλείστηκε από τους Ολυμπαικούς Αγώνες μετά από τον απρόσμενο τραυματισμό του στον τελευταίο πόντο του 2ου σετ και ηττήθηκε με 2-1 από τον Γάλλο αντίπαλό του.

Η αντίδραση του Γάλλου ήρθε στο 2ο σετ, στο οποίο έγινε μεγάλη μάχη, αλλά όλα κρίθηκαν στον τελευταίο πόντο όπου το πόδι του Τσιτσιπά «κόλλησε».

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έμεινε στο έδαφος και έδειχνε να πονάει, αλλά μετά από 10 λεπτά περίπου κι αφού δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες από το ιατρικό τιμ επέστρεψε. Ήταν φανερό όμως πως πονούσε και δυσκολεύονταν σε κάθε του κίνηση με αποτέλεσμα να έρθει η ανατροπή κι ο αποκλεισμός.

Δείτε παρακάτω τον Στέφανο Τσιτσιπά

Η ανακοίνωση για την αθλήτρια που βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, αθλήτρια της Ολυμπιακής ομάδας, που βρίσκεται ακόμη στην Αθήνα διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό. Η αθλήτρια, το όνομα της οποίας δεν ανακοινώθηκε, δε θα ταξιδέψει για το Τόκιο, μετά την ήττα της Μαρία Σάκκαρη στους 16.

«Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ανακοινώνει ότι αθλήτρια της Ολυμπιακής ομάδας που βρίσκεται στην Αθήνα και δεν έχει ταξιδέψει ακόμα για το Τόκιο, βρέθηκε θετική στον κορονοϊό. Η αθλήτρια δυστυχώς δεν θα ταξιδέψει στο Τόκιο και δεν θα πάρει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

H EOE εκφράζει τη συμπαράσταση της στην αθλήτρια που χάνει το όνειρο της συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες».

Ολυμπιακοί αγώνες 2020 θετική στον κορωνοϊό Ελληνίδα αθλήτρια

Αυτή είναι η αθλήτρια που βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη είναι η αθλήτρια που νοσεί και δυστυχώς θα χάσει την ευκαιρία να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Η 26χρονη αθλήτρια της συγχρονισμένης κολύμβησης είχε συμμετάσχει σε δύο ακόμη Ολυμπιάδες (στο Λονδίνο το 2012 και στο Ρίο το 2016).

Τους Ολυμπιακούς Αγώνες θα χάσει δυστυχώς και η Εβελίνα Παπάζογλου, καθώς οι δυο τους ήταν ντουέτο στη συγχρονισμένη κολύμβηση και δεν υπήρχε αντικαταστάτρια.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ολυμπιακοί αγώνες: Ήττα για την Σάκκαρη από την Σβιτολίνα

Ολυμπιακοί Αγώνες: Προκρίθηκε στην επόμενη φάση ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Share