Άδωνις Γεωργιάδης: «Έκανα πυρετό Δευτέρα βράδυ και σήμερα είμαι από το πρωί...»

Όλα όσα ανέφερε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Άδωνις Γεωργιάδης: «Έκανα πυρετό Δευτέρα βράδυ και σήμερα είμαι από το πρωί...»

Ο Άδωνις Γεωργιάδης αποκάλυψε την Τρίτη 27/7 πως διαγνώσθηκε θετικός στον κορωνοϊό με μια ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Μάλιστα, ο ίδιος θέλησε να ενημερώσει και σήμερα τους ακόλουθούς τους σχετικά με την πορεία της υγείας του. Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «H αύξηση του ιικού μου φορτίου έγινε ξαφνικά την Δευτέρα το απόγευμα. Έκανα πυρετό Δευτέρα βράδυ και χθες σήμερα είμαι από το πρωί απύρετος. Φυσικά θα μείνω μέσα για όσο προβλέπει το πρωτόκολλο. Οι εμβολιασμένοι βάσει πρωτοκόλλου δεν μπαίνουν σε καραντίνα παρά μόνον εάν νοσήσουν».

Συνέχισε με μια ακόμη ανάρτηση καθώς απάντησε σε όσους αμφέβαλλαν πως βγήκε θετικός στον κορωνοϊό. «Επειδή τώρα θα αρχίσουν τις επόμενες θεωρίες ότι δεν έχω νοσήσει ιδού και το pcr test που βγήκε Δευτέρα προς Τρίτη ξημερώματα που βγήκα θετικός. Δυστυχώς τα τεστ δεν δείχνουν παρά μόνο εάν έχεις ιϊκό φορτίο εκείνη την συγκεκριμένη στιγμή και τίποτε άλλο. Το εμβόλιο η μόνη λύση».

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη στο Twitter

Η ανάρτηση του Άδωνι

To 2021, όπως φαίνεται μέχρι στιγμής, δεν είναι ούτε και για τον Άδωνι Γεωργιάδη μια τυχερή χρονιά. Πριν από λίγο καιρό όλοι θυμόμαστε πως μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, ενώ εχθές έκανε γνωστό πως νοσεί από κορωνοϊό.

Ο υπουργός Ανάπτυξης είναι πλήρως εμβολιασμένος και όπως ανακοίνωσε μέσα από ανάρτησή του στο Twitter θα μπει σε καραντίνα και θα εργάζεται μέσω Διαδικτύου.

«Αν και χθες το πρωί όταν βγήκα στην τηλεόραση του Αντ1, έκανα βάσει του εκεί πρωτοκόλλου, rapid test και ήμουν αρνητικός, ξαφνικά το βράδυ ανέβασα πυρετό. Έκανα αμέσως pcr και τα αποτελέσματα που μου ήρθαν τα ξημερώματα με βγάζουν θετικό στον κορωνοϊό. Είμαι σχεδόν 49 ετών και ο μόνος λόγος που ξέρω ότι θα το περάσω ήπια είναι το γεγονός ότι είμαι πλήρως εμβολιασμένος. Καλώ όλους τους συνομηλίκους ειδικά να τους μεγαλύτερους από μένα να εμβολιαστούν το δυνατόν συντομότερα. Είναι αδύνατον να προβλέψεις που και πως θα το κολλήσεις και είναι κρίμα αυτονοήτως μπαίνω σε καραντίνα έως ότου μου περάσει, είμαι όμως καλά και θα εξακολουθήσω να εργάζομαι κανονικά μέσω Διαδικτύου. Όσοι έχω συναντήσει χθες είναι εμβολιασμένοι ευτυχώς και βάσει πρωτοκόλλου δεν μπαίνουν σε καραντίνα, όποτε το γραφείο μου λειτουργεί κανονικά», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ενδεχομένως, μετά από την αποκάλυψη αυτή θα πρέπει να εξεταστεί και η σύζυγος του Ευγενία Μανωλίδου όπως και τα παιδιά αυτών.