Φυλακές Τρίπολης: Σούσουρο με την πρώτη κοινή φωτογραφία Λιγνάδη - Φιλιππίδη

Για γέλια!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φυλακές Τρίπολης: Σούσουρο με την πρώτη κοινή φωτογραφία Λιγνάδη - Φιλιππίδη

Μπορεί ο κόσμος του θεάτρου και του κινηματογράφου να έχει σοκαριστεί με όλες τις εξελίξεις γύρω από το θέμα του Πέτρου Φιλιππίδη αλλά κάποιοι άνθρωποι δεν χάνουν ποτέ το χιούμορ τους!

Στο διαδίκτυο της τελευταίες ώρες κυκλοφορεί μια... κοινή φωτογραφία του Πέτρου Φιλιππίδη και του Δημήτρη Λιγνάδη, που προφανώς αποτελεί προϊόν μοντάζ αλλά έχει διαδοθεί με ταχύτητα φωτός!

Η φωτογραφία Λιγνάδη - Φιλιππίδη

Φιλιππίδης Λιγνάδης φυλακές

Η πρώτη συνάντηση στις φυλακές - Ποιος επισκέφθηκε τον Πέτρο Φιλιππίδη

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στο MEGA, ο γνωστός ηθοποιός πέρασε την πρώτη του νύχτα απομονωμένος σε ένα κελί 8 τετραγωνικών μέτρων. Όπως προβλέπουν τα πρωτόκολλα κατά του κορωνοϊού και για τις επόμενες ημέρες, θα προαυλίζεται μόνος του.

Στις φυλακές Τριπόλεως οδηγούνται όσοι κατηγορούνται για σεξουαλικά εγκλήματα, με όσους είναι εκεί να ζουν σε 5 μεγάλους θαλάμους χωρητικότητας από 20 ως 25 άτομα, σύμφωνα με το MEGA, ενώ δεν αποκλείεται να βρεθεί στην πτέρυγα με τον Δημήτρη Λιγνάδη αλλά και με άλλους που έχουν σοκάρει το πανελλήνιο όπως ο ιερέας για τον βιασμό 12χρονης και ο καθηγητής μουσικής που κατηγορείται ότι ασελγούσε σε ανήλικες μαθήτριές του.

Μάλιστα, την πρώτη του συνάντηση με τον διευθυντή των φυλακών είχε ο Πέτρος Φιλιππίδης, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι κράτησε λίγα λεπτά. «Δεν ζήτησε κάτι. Παραμένει σε κακή ψυχολογική κατάσταση. Δεν περίμενε, όπως είπε, ότι θα έμπαινε στη φυλακή. Ακόμα βρίσκεται σε καραντίνα, δεν έχει αποφασιστεί σε ποιο κελί θα πάει. Δεν αποκλείεται να είναι στο ίδιο κελί με τον Δημήτρη Λιγνάδη», αναφέρεται στο MEGA.