Σημαντική ανακοίνωση από τον Σκλαβενίτη σε αυτές τις δύσκολες ώρες

Στο πλευρό των πυρόπληκτων

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σημαντική ανακοίνωση από τον Σκλαβενίτη σε αυτές τις δύσκολες ώρες

Σε ακόμα μία κίνηση ανθρωπιάς προχώρησε η γνωστή αλυσίδα καταστημάτων Σκλαβενίτης, η οποία τις τελευταίες μέρες προσπαθεί να δώσει δύναμη και να βοηθήσει όσο μπορεί τους ανθρώπους που έχουν πληγεί από τις καταστροφικές πυρκαγιές.

Μετά τη διανομή τροφίμων σε πυρόπληκτους, ο Σκλαβενίτης αποφάσισε να κρατήσει ανοιχτό το κατάστημα που βρίσκεται στη Λεωφόρο Κρυονερίου στον Άγιο Στέφανο προκειμένου να προσφέρει όση βοήθεια χρειάζεται στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Θυμίζουμε πως ο Άγιος Στέφανος αποτελεί αυτή τη στιγμή μία από τις περιοχές που έχουν ακόμα ενεργά μέτωπα στην Αττική.

Σκλαβενίτης πυρόπληκτοι

Πένθιμο πέπλο σκέπασε τα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης

Θρηνούν τα αγαπημένα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης και με επίσημη ανακοίνωση στην ιστοσελίδα τους μοιράστηκαν με τους πελάτες τους το γεγονός αυτό.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της “ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΠΕΡΑΓΟΡΕΣ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ”, το οποίο συνήλθε εκτάκτως το Σάββατο 31 Ιουλίου 2021 στα γραφεία της Εταιρείας, που βρίσκονται στη Λεωφ. Κηφισού 136, στο Περιστέρι, ύστερα από την αναγγελία του θανάτου του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου Ανδρέα Ποταμιάνου, εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για την απώλεια ενός σημαντικού Ανθρώπου για την Εταιρεία, ο οποίος χαρακτηριζόταν από το πάθος του και τη μεγάλη του αγάπη για την Ελλάδα καθώς και για τη συνεισφορά του στην ελληνική κοινωνία και οικονομία. Tο Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα και με παμψηφία τα παρακάτω:

Σύσσωμο το Δ.Σ. να παρακολουθήσει την εξόδιο ακολουθία την Τετάρτη 4 Αυγούστου 2021 στις 11:00 π.μ. στο Α’ Κοιμητήριο Αθηνών.

Την ημέρα της εξοδίου ακολουθίας, σε όλα τα Καταστήματα να αναρτηθεί μεσίστια η σημαία της εταιρείας και να μην αναπαράγεται μουσική.

Στη μνήμη του εκλιπόντος να κατατεθούν τα ακόλουθα ποσά:

  • 5.000€ για τα Special Olympics Ελλάδας
  • 5.000€ για το Ταμείο Υποτροφιών Κολλεγίου Αθηνών
  • 5.000€ για τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό