Τεράστια θλίψη - Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός Μπάμπης Ανθόπουλος

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τεράστια θλίψη - Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός Μπάμπης Ανθόπουλος

Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Μπάμπης Ανθόπουλος σε ηλικία 88 ετών. Την θλιβερή είδηση έκανε γνωστή ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας μέσα από τα social media.

Πιο συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Κυριακής, ο Σπύρος Μπιμπίλας σημείωσε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

«Μέσα στις δύσκολες μέρες που ζούμε και μια θλιβερή αποχώρηση χθες ενός παλιού σπουδαίου μας συνάδελφου. Του πολύ αγαπητού στο κοινό Μπάμπη Ανθόπουλου,που χάρισε τόσο γέλιο στους ανθρώπους. Γεννημένος στις 17-8-33 , από τους αριστούχους του Θεάτρου Τέχνης, πρωτοξεκίνησε με αυτό στον Πλούτο του Αριστοφάνη. Εργάτης του θεάτρου, αγαπήθηκε από χαρακτηριστικούς ρόλους σε δεκάδες ταινίες και έγινε πασίγνωστος από την ιστορική και μοναδική «Γειτονιά μας» της ΥΕΝΕΔ

Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει στο πρώτο κοιμητήριο και θα ανακοινωθεί η μέρα και η ώρα. Καλό ταξίδι αγαπημένε μας Μπάμπη...»

 Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός Μπάμπης Ανθόπουλος

Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα για τον Μπάμπη Ανθόπουλο

Θλίψη και με τον θάνατου του ηθοποιού Γιώργου Μεσσάλα

Θρήνος έχει ξεσπάσει στον καλλιτεχνικό χώρο με την είδηση πως έφυγε από τη ζωή σε ηλικία, 79 ετών, ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης, Γιώργος Μεσσάλας, σκορπώντας τη θλίψη σε φίλους και συγγενείς.

Άφησε την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο της Αθήνας όπου νοσηλευόταν καθώς τους τελευταίους μήνες έδινε σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

Την είδηση του θανάτου του, όπως και στην περίπτωση της Γκέλυς Μαυροπούλου, έκανε γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλας με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

«Συγκλονισμένος αισθάνομαι αυτή τη στιγμή που Μόλις έμαθα ότι ακόμα ένας αγαπημένος μου άνθρωπος αποχώρησε από κοντά μας μεσα σ αυτες τις μαυρες μερες που αποχαιρεταμε τοσους φιλους..

Ο μεγάλος θεατράνθρωπος Γιώργος Μεσσάλας μας αφησε.... ο άνθρωπος που με πίστεψε και με πρωτοπήγε στην Επίδαυρο, ο άνθρωπος που διδαχτηκε ηθος απο τον μεγαλο Μινωτή και δίδαξε ήθος θεατρικό σε όλους μας..Ο σπουδαιος οικογενειάρχης. Αγαπημένε μου Γιώργο δεν θα σε ξεχασω ποτέ και θα σ ευχαριστω πάντα για την φιλία σου», έγραψε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.