Έκτακτο ανακοινωθέν από την ACS

Τι συμβαίνει

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έκτακτο ανακοινωθέν από την ACS

Μετά την ευαισθητοποίηση των σούπερ μάρκετ Lidl που παραχωρούν ένα εξωπραγματικό ποσό για αναδασώσεις, έρχονται και τα ACS να προσθέσουν το δικό τους λιθαράκι για να βοηθήσουν κάπως σε όλη αυτή την καταστροφή.

Τα ACS προσφέρουν δωρεάν υπηρεσίες μεταφοράς για είδη πρώτης ανάγκης

H ACS, αξιολογώντας την κρισιμότητα της κατάστασης και συνεπής στην άμεση ανταπόκριση σε κάθε έκτακτη ανάγκη και φυσική καταστροφή στη χώρα μας, σε συνεργασία με το Πανελλαδικό Δίκτυο Καταστημάτων της, από σήμερα Παρασκευή 6/8/21, προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες μεταφοράς σε όσους φορείς / ΜΚΟ / Δήμους συγκεντρώνουν είδη πρώτης ανάγκης για την αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους πυρόπληκτους των καταστροφικών πυρκαγιών που πλήττουν τη χώρα μας

 ACS πληγέντες φωτιές

Οι ενδιαφερόμενοι φορείς θα πρέπει να παραδίδουν τα συγκεντρωμένα είδη πρώτης ανάγκης στα καταστήματα ACS σε κλειστές συσκευασίες, εντός χαρτοκιβωτίων, με ευδιάκριτη σήμανση "Προς πυρόπληκτους", και με πλήρη στοιχεία παραλήπτη (όνομα, διεύθυνση, ΤΚ, τηλέφωνο) στο σημείο προορισμού. Διευκρινίζεται ότι όσον αφορά την αποστολή τροφίμων, επιτρέπεται η μεταφορά μόνο συσκευασμένων τροφών μακράς διαρκείας σε πλαστικές ή χάρτινες συσκευασίες (όχι γυάλινες).

Καθυστερήσεις λόγω έκτακτων συνθηκών

Αγαπητοί Πελάτες,

Λόγω των πρόσφατων πυρκαγιών στους Νομούς Αττικής, Εύβοιας, Ηλείας, Αχαΐας, Μεσσηνίας, Λακωνίας, Φωκίδας, Γρεβενών, αλλά και των ακραίων καιρικών συνθηκών που επικρατούν τα τελευταία 24ωρα, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ενδέχεται να παρατηρηθούν αποκλίσεις στους χρόνους διαχείρισης των αποστολών μας από και προς τις περιοχές αυτές.

Επίσης, λόγω εκκένωσης των περιοχών Αγ. Στεφάνου Αττικής και Γυθείου Λακωνίας, τα εν λόγω καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά μέχρι νεότερης ενημέρωσης.

Για την ασφάλειά σας, συνιστούμε σε εσάς και τις οικογένειές σας να παραμείνετε σε χώρους δροσερούς, αποφεύγοντας μετακινήσεις κυρίως τις μεσημεριανές ώρες της ημέρας.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών

ACS Ταχυδρομικές Υπηρεσίες Μ.Α.Ε.Ε.