Συγκλονιστική στιγμή στον αέρα του Open - Πολίτης και δημοσιογράφος ξεσπούν σε κλάματα για τη φωτιά στην Εύβοια

Στιγμιότυπο που κόβει την ανάσα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Συγκλονιστική στιγμή στον αέρα του Open - Πολίτης και δημοσιογράφος ξεσπούν σε κλάματα για τη φωτιά στην Εύβοια

Στιγμές απόλυτης τραγωδίας βιώνει η χώρα μας τις τελευταίες μέρες. Στο «πεδίο της μάχης» βρίσκονται και ρεπόρτερ από όλα τα κανάλια προκειμένου να μεταδώσουν λεπτό προς λεπτό τις εξελίξεις από το πύρινο μέτωπο.

Στο κεντρικό δελτίο του Open, έλαβε χώρα ένα στιγμιότυπο που «τσάκισε τα κόκαλα» των τηλεθεατών, μιας και μία δημοσιογράφος, έβαλε τα κλάματα μαζί με έναν πολίτη που πάλευε.

Συγκεκριμένα, ο άνδρας δυσκολευόταν πολύ να μιλήσει λόγω των καπνών και τότε η ρεπόρτερ προσφέρθηκε να του δώσει μία μάσκα. Όταν έψαξε την τσάντα της και δε τη βρήκε, του είπε πως θα πάει στο αυτοκίνητο να του φέρει και εκεί, ο άνδρας «λύγισε», λέγοντάς της ευχαριστώ.

Αμέσως και εκείνη ξέσπασε σε κλάματα, προσφέροντας ένα μοναδικό στιγμιότυπου που αποτυπώνει τις δύσκολες ώρες που περνάει η χώρα. Την ίδια στιγμή βέβαια δεν λείπουν και οι απαράδεκτες συμπεριφορές για τους ρεπόρτερ.

Το συγκινητικό στιγμιότυπο από τον αέρα του Open

Αποθέωση στο twitter για την Ελευθερία Σπυράκη: "Κάτω τα χέρια από την κομάντο"

Η δημοσιογράφος του Open, Ελευθερία Σπυράκη, έχει γίνει πρώτο θέμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το πόσο καλή είναι σε αυτό που κάνει, μετά ειδικά το άγριο συμβάν που διαδραματίστηκε την ώρα που ήταν live στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

Οι χρήστες τους διαδικτύου και συγκεκριμένα του Twitter την εξυμνούν για την συμπεριφορά και την ακεραιότητά της!