Η δημόσια έκκληση για να βρεθεί ο οδηγός που παρέσυρε και σκότωσε τον Οδυσσέα Τσιαμπόκαλο

Σε πένθος βυθίστηκε ο καλλιτεχνικός χώρος

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η δημόσια έκκληση για να βρεθεί ο οδηγός που παρέσυρε και σκότωσε τον Οδυσσέα Τσιαμπόκαλο

Ο Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο σε ηλικία μόλις 46 ετών έπειτα από τροχαίο ατύχημα. Μάλιστα ήταν ιδρυτικό μέλος του χιπ χοπ συγκροτήματος Razastarr κάτι που προκάλεσε θλίψη σε όλο τον καλλιτεχνικό χώρο.

Ο άτυχος Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος εντοπίστηκε τα ξημερώματα στο 30ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Θηβών - Θίσβης. Όπως όλα δείχνουν είχε παρασυρθεί από έναν άγνωστο οδηγό ο οποίος τον εγκατέλειψε χωρίς να του δώσει τις πρώτες βοήθειες. Η σορός του Τσιαμπόκαλου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της Θήβας λίγα λεπτά μετά άφησε την τελευταία του πνοή.

Δείτε παρακάτω ρεπορτάζ από το MEGA για το τροχαίο του Οδυσσέα Τσιαμπόκαλου

Λίγα λόγια για τον Οδυσσέα Τσιαμπόκαλο

  • Οι Razastarr (Νικόλας Καρίμανλης & Οδυσσέας-Αντρέας Τσιαμπόκαλος) δημιουργήθηκαν το 1993 και αποτελούν από τότε ένα από τα πιο ιστορικά χιπ χοπ σχήματα στην Ελλάδα καθώς είναι άμεσα συνδεδεμένα με τις ρίζες της χιπ χοπ κουλτούρας.
  • Είναι από τους πιο πρωτοπόρους στην Ελλάδα στο θέμα χιπ χοπ εφόσον έχουν κάνει τολμηρές αλλαγές στην μουσική. Ο Νικόλας και ο Οδυσσέας σαν Razastarr, έχουν κυκλοφορήσει δισκογραφικά τρεις δουλειές (Τα πιο Όμορφα Όνειρα είναι Ανώνυμα, το Κελί, Όπως Λιώνει Το Κερί).
  • Μετά από αρκετά χρόνια “μουσικής απόστασης”, τα δύο μέλη των Razastarr κυκλοφόρησαν από ένα solo album ο καθένας που τιτλοφορούνται “Εν χρόνω” και “Από το μηδέν στο είμαι”. Στη συνέχεια ο Οδυσσέας έκανε κι άλλες δουλειές και συνεργασίες, ενώ πρόσφατα δημιούργησε τους Muddy Vibez (Οδυσσέας, JK1 και Dj Wheel M). Την νέα δουλειά του παρουσίασε στο Ρομάντσο το 2020.
  • Στη συνέχεια ο Οδυσσέας έκανε κι άλλες δουλειές και συνεργασίες, ενώ πρόσφατα δημιούργησε τους Muddy Vibez (Οδυσσέας, JK1 και Dj Wheel M). Την νέα δουλειά του παρουσίασε στο Ρομάντσο το 2020.