Ερέτρια: Νεκρός στο αυτοκίνητό του ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος

Αυτοκτονία ή δολοφονία; - Τι ερευνούν για τον θάνατό του;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ερέτρια: Νεκρός στο αυτοκίνητό του ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος

Νεκρός βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης (26/8), ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος Ερέτριας, ο οποίος είχε δεχθεί πυροβολισμούς μέσα στο αμάξι του, ενώ δίπλα του, βρέθηκε το υπηρεσιακό του όπλο.

Ο άτυχος αστυνομικός εντοπίστηκε λίγο μετά τις 9 αρκετά κοντά στο αστυνομικό τμήμα, ενώ όλη μέρα δεν είχε δώσει σημεία ζωής και η οικογένειά του είχε ανησυχήσει.

Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο του τμήματος Ανθρωποκτονιών προκειμένου να διερευνήσει σε βάθος την υπόθεση.

Μέχρι στιγμής εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα. Από το να έχει πέσει θύμα εγκληματικής ενέργειας, μέχρι να πρόκειται για ακόμα μία αυτοκτονία, μετά και από αυτή του Γεωργιανού που δολοφόνησε την σύντροφό του.

Ωστόσο, ο 30χρονος αστυνομικός είχε παντρευτεί πρόσφατα και είχε με τη σύζυγό του ένα μωρό μόλις δύο μηνών. Τουλάχιστον προς το παρόν, δεν υπάρχουν στοιχεία που να δικαιολογούν την αυτοκτονία, καθώς ο νεαρός διοικητής δεν είχε δώσει σημάδια για τέτοια τάση, ούτε φέρεται να είχε συμβεί κάτι στη ζωή του που να τον ώθησε στη συγκεκριμένη ενέργεια.

Αυτοκτονία ή δολοφονία του αστυνομικού στην Ερέτρια;

Το κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών έφτασε εσπευσμένα από την Αθήνα καθώς μέχρι στιγμής όλα τα σενάρια για τον θάνατο του αστυνομικού είναι ανοιχτά.

Ο αξιωματικός έφυγε από την υπηρεσία του στις 3 το μεσημέρι χωρις όμως ποτέ να φθάσει στο σπίτι του. Η σύζυγος του, με την οποία απέκτησε τον Ιούνιο το πρώτο τους παιδί τον έψαχνε εναγωνίως καθώς δεν της είχε πει το παραμικρό και ανησυχούσε που απουσίαζε τόσες ώρες.

Στο σπίτι, το γραφείο, το αυτοκίνητο του, λένε οι πληροφορίες, δεν βρέθηκε κάποιο σημείωμα που να δικαιολογεί αυτοχειρία, γεγονός που περιπλέκει την υπόθεση.

Ο νεαρός αξιωματικός, υπαστυνόμος Α’ στον βαθμό, που υπηρετούσε τα τελευταία δυο χρόνια στην Ερέτρια, δεν είχε εκδηλώσει περίεργη ή ανησυχητική συμπεριφορά. Συνάδελφοι του κάνουν λόγο για ένα άτομο που δεν δημιουργούσε προβλήματα και μάλιστα μέχρι και λίγο πριν φύγει από το γραφείο, χθες το μεσημέρι, συντόνιζε τις ενέργειες για μια μεγάλη εκδήλωση που θα γινόταν το Σάββατο βράδυ από έναν πολιτιστικό σύλλογο και σχεδίαζε τα μέτρα που έπρεπε να λάβει λόγω του κορωνοιού.

Το κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών που μετέβη στο σημείο, προσπαθεί μέσα από μαρτυρίες, καταθέσεις και στοιχεία να λύσει το μυστήριο του θανάτου του νεαρού διοικητή. «Είναι λυπηρό για την οικογένεια της ΕΛ.ΑΣ ένας νέος αστυνομικός να χάνει τη ζωή του. Επρόκειτο για έναν άριστο αξιωματικό, συνάδελφο και οικογενειάρχη…», τονίζει στο protothema.gr o πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Εύβοιας και Ταμιας της ΠΟΑΣΥ κ. Γιώργος Κουλιάκης.