Συγκλονίζει η κατάθεση της 17χρονης για τον ποδοσφαιριστή- «Κλείδωσε την πόρτα και...»

Αρνείται τα πάντα ο παίκτης του Ολυμπιακού

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Συγκλονίζει η κατάθεση της 17χρονης για τον ποδοσφαιριστή- «Κλείδωσε την πόρτα και...»

Την ώρα που ο ποδοσφαιριστής αρνείται κάθε κατηγορία που υπάρχει εις βάρος του και ισχυρίζεται πως όλα γίνονται για τα λεφτά, η 17χρονη στην κατάθεσή της περιγράφει με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες τις συνέβη το μοιραίο βράδυ.

Η νεαρή κοπέλα ισχυρίζεται πως προέβαλε αντίσταση και στους δύο αλλά κανένας δεν την άκουσε. Μάλιστα εξηγεί πως ο ποδοσφαιριστής της έδωσε ένα αρκουδάκι της κόρης του για να κοιμηθεί και λίγο μετά τη βίασε.

Η κατάθεση της 17χρονης για τον ποδοσφαιριστή

«Πήγαμε σπίτι, επειδή είχα πιει δεν ήμουν καλά και πήγα για ύπνο… Ήρθε ο J… άρχισε να με ενοχλεί και εγώ του έλεγα “όχι όχι όχι” και με βίασε κανονικά και εγώ συνέχισα να του λέω “όχι όχι άσε με”, ήταν ξεκάθαρο ότι δεν ήθελα.

Άνοιξε ο ποδοσφαιριστής την πόρτα , μας είδε και την ξαναέκλεισε και μετά εγώ σε κάποια φάση έφυγα και βγήκα έξω από το δωμάτιο και άρχισα να κλαίω πάρα πολύ και μου έλεγε ο Σεμέδο “σας είδα και το ήθελες” και του κάνω όχι. Έκλαιγα με λυγμούς και του έκανα “όχι όχι όχι”».

Άμεσα όπως αναφέρει πήρε τηλέφωνο έναν φίλο της και του ζήτησε να τη βοηθήσει αλλά εκείνος φάνηκε ότι δεν κατάλαβε τι του έλεγε.

ποδοσφαιριστής βιασμός 17χρονης

Μετά την πήρε ο ύπνος, όπως υποστήριξε: «Θυμάμαι ο ποδοσφαιριστής να με βάζει για ύπνο τη δεύτερη φορά, να μου δίνει ένα αρκουδάκι της κόρης του που είχε ένα μεγάλο, μου λέει “πέσε κοιμήσου με αυτό, πάρτο αγκαλίτσα, δεν έγινε κάτι” και μετά να μπαίνει και να κάνει το ίδιο πράγμα… Κλείδωσε την πόρτα και έκανε το ίδιο πράγμα.

Η Α… ήταν απέξω, άκουγε και εγώ έλεγα να σταματήσει, δηλαδή το έκανα ξεκάθαρο και στους δύο ότι δεν θέλω. Και η Α… δεν μπορούσε να μπει μέσα επειδή ήταν κλειδωμένα. Μετά σηκώθηκα από το κρεβάτι όπως μπορούσα, έφυγα και ξεκλείδωσε την πόρτα και βγήκα έξω και πήγα και κάθισα στο μπαλκόνι και η Α… πήγε μέσα με τον ποδοσφαιριστή», φέρεται να ανέφερε στην αστυνομία.

Ανέλαβε την υπόθεση της 17χρονης ο Αλέξης Κούγιας

«Η μητέρα και το θύμα του καταγγελθέντος βιασμού, για τον οποίο είναι κατηγορούμενοι δύο αλλοδαποί υπήκοοι, εκ των οποίων ο ένας είναι γνωστός διεθνής ποδοσφαιριστής μεγάλης ελληνικής ομάδος και ο άλλος γνωστός επιχειρηματίας της Γλυφάδας μου ανέθεσαν να υπερασπισθώ το ιδιαίτερα ευαίσθητο βήμα της υποστηρίξεως της κατηγορίας εις βάρος των δύο κατηγορουμένων.

Συγχρόνως, μου έδωσαν την εντολή να στραφώ τόσο με τη διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων, όσο και με την υποβολή μηνύσεων και αγωγών εναντίον οιουδήποτε φυσικού ή νομικού προσώπου, το οποίο, είτε χρησιμοποιώντας facebook, είτε χρησιμοποιώντας instagram, blog και site τολμήσει να δημοσιοποιήσει φωτογραφίες του θύματος και προβεί σε δυσφημιστικά σχόλια για την προσωπικότητά του.

Τόσο εγώ προσωπικά, όσο και η μητέρα, αλλά και το θύμα των δύο κατηγορουμένων σεβόμαστε το τεκμήριο αθωότητος των δύο κατηγορουμένων, αλλά στα πλαίσια της νομιμότητος θα συνεργαστούμε στον απόλυτο βαθμό με την 21η Τακτική Ανακρίτρια Αθηνών κα Ζαΐρα όσο και με τον κο Εισαγγελέα, ο οποίος θα γνωμοδοτήσει, ώστε να αποδειχθεί η ουσιαστική και η νομική βασιμότητα της κατηγορίας.

Δηλώνω κατηγορηματικά ότι ούτε εγώ προσωπικά, ούτε το θύμα, ούτε η μητέρα του, εκτός από την παρούσα δημόσια τοποθέτησή μας θα εμφανιστούμε στο οιοδήποτε μέσο μαζικής ενημέρωσης και παρακαλούμε αυτήν την απόφασή μας να τη σεβαστούν όλοι».

Αλέξης Κούγιας ανέλαβε την υπόθεση της 17χρονης που βιάστηκε από τον γνωστό ποδοσφαιριστή