72χρονος στην Κρήτη ασέλγησε σε 6χρονο κοριτσάκι

Τι αναφέρει η καταγγελία

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
72χρονος στην Κρήτη ασέλγησε σε 6χρονο κοριτσάκι

Ένα 6χρονο κορίτσι φαίνεται να έπεσε θύμα ασέλγειας από έναν 72χρονο σε χωριό της ενδοχώρας του Ηρακλείου στην Κρήτη. Όπως κατήγγειλε η μητέρα του παιδιού ο ηλικιωμένος ήταν φίλος της οικογένειας και προχώρησε σε ασελγείς πράξεις εναντίον της.

Η μητέρα το αντιλήφθηκε όταν είδε μία περίεργη συμπεριφορά της κόρης της με το κορίτσι να αναφέρει παράλληλα ότι πονούσε σε κάποια σημεία. Τότε περιέγραψε στη μητέρα της κάποιες άσεμνες κινήσεις που προχώρησε ο 72χρονος σε βάρος της.

Η μητέρα χωρίς καθυστέρηση πήγε στην αστυνομία και κατήγγειλε το περιστατικό. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το κορίτσι φαίνεται να έπεσε θύμα ασέλγειας κατά το χρονικό διάστημα από 1 Ιουνίου έως 31 Αυγούστου.

Οι αστυνομικές αρχές μέσα σε ελάχιστο χρόνο εντόπισαν και συνέλαβαν τον 72χρονο καθώς προχώρησαν σε έλεγχο στο σπίτι του όπου βρήκαν ένα μαχαίρι.

Η προανάκριση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη ενώ αναμένεται η εξέταση του κοριτσιού από ιατροδικαστή καθώς και από παιδοψυχίατρο. Ενώ ραγδαίες είναι οι εξελίξεις και για τον βιασμό 17χρονος από πασίγνωστο ποδοσφαιριστή..

Θεσσαλονίκη βιασμός

Πηγή: Cretapost

Συνελήφθη και Πακιστανός που βίασε γυναίκα στο κέντρο της πόλης

Ένα νέο συγκλονιστικό περιστατικό βιασμού σημειώθηκε πριν από περίπου 10 μέρες στη Θεσσαλονίκη και πριν από λίγες ώρες, ένας 25χρονος Πακιστανός συνελήφθη και μάλιστα αναγνωρίστηκε από το θύμα του.

Ο αλλοδαπός εντοπίστηκε από αστυνομικούς και στην κατοχή του βρέθηκε ποσότητα χασίς ενώ, στη συνέχεια, αναγνωρίστηκε από την παθούσα. Μετά την επ’αυτοφώρω σύλληψη για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, σήμερα θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών και τα περαιτέρω, ενώ θύμα βιασμού έπεσε και μία 21χρονη στην Κρήτη.

Εις βάρος του 25χρονου αναμένεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για το βιασμό της νεαρής γυναίκας, σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes.

Ο συλληφθείς φέρεται ότι προσέγγισε την κοπέλα που βάδιζε επί της οδού Βιζυηνού, στην περιοχή 40 Εκκλησιών, τα ξημερώματα της 18ης Αυγούστου. Την έριξε στο έδαφος και την κακοποίησε σεξουαλικά, όπως αναφέρεται στη δικογραφία.

Ύστερα από σχετική καταγγελία, ξεκίνησαν αναζητήσεις από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου και ο 25χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη.