Κυπαρισσία: Σε αυτήν την γυναίκα ανήκει η σορός που βρέθηκε στην αυλή του σπιτιού

Και δεν είναι στην 42χρονη Ρουμάνα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κυπαρισσία: Σε αυτήν την γυναίκα ανήκει η σορός που βρέθηκε στην αυλή του σπιτιού

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης η σορός που βρέθηκε «τσιμεντωμένη» στη αυλή σπιτιού στην Κυπαρισσία ανήκει στην Μόνικα Γκιούζ.

Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν, η διαδικασία της νεκροψίας βρίσκεται σε εξέλιξη και αναμένεται να ολοκληρωθεί αργότερα το μεσημέρι.

Ωστόσο, τα έως τώρα ευρήματα που έχουν προκύψει, μαρτυρούν ότι πρόκειται για την 42χρονη Ρουμάνα, μητέρα τριών παιδιών που είχε να δώσει σημάδια ζωής από τον περασμένο Φεβρουάριο, ενώ η εξαφάνισή της είχε δηλωθεί από συγγενείς της προς τα τέλη του Μαΐου του 2021.

Το πτώμα όπως επιβεβαιώθηκε κι από χθες ανήκει σε γυναίκα, η οποία δεν ήταν ψηλή και φαίνεται να είχε θαφτεί στο σπίτι της Κυπαρισσίας πριν από 5- 6 μήνες, χρονική διάρκεια που συμπίπτει με την περίοδο που εξαφανίστηκε η 42χρονη γυναίκα.

Την ίδια ώρα οι αστυνομικές αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να εντοπίσουν τον πρώην σύντροφο της 42χρονης γυναίκας. Κι αυτό γιατί το πιο πιθανό σενάριο που εξετάζουν είναι ο 39χρονος να σκότωσε τη γυναίκα με την οποία συζούσε και να την έθαψε προκειμένου να εξαφανίσει τα ίχνη της.

Ωστόσο για να υπάρξει ταυτοποίηση αναμένεται να σταλούν δείγματα DNA στα εγκληματολογικά εργαστήρια. Έτσι επισήμως η ταυτοποίηση της σορού θα γίνει εφόσον σταλούν και τα αποτελέσματα από την εξέταση του βιολογικού υλικού.

 Σε αυτήν την γυναίκα ανήκει η σορός που βρέθηκε στην αυλή του σπιτιού στην Κυπαρισσία

Το χρονικό της υπόθεσης

Οι ιδιοκτήτες του σπιτιού , το πρωί της Τετάρτης παρατήρησαν διαφορετικό χρώμα τσιμέντου σε κάποιο σημείο και τους κίνησε την περιέργεια και, αφού έσκαψαν βρέθηκαν μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα.

Στο εν λόγω οίκημα, σύμφωνα με το eleftheriaonline.gr έμενε πριν από καιρό και πριν αναχωρήσει για τη Ρουμανία ο σύντροφος της 42χρονης Ρουμάνας Μόνικας Γκιους, που αγνοείται από τον περασμένο Φεβρουάριο.

Με βάση το παραπάνω γεγονός υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις ότι το πτώμα ανήκει στην 42χρονη που διέμενε εδώ και 20 χρόνια στην Κυπαρισσία.