Κυριακή, 24 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Τι θα συμβεί τις επόμενες δυο Κυριακές (12 και 19/9) - Έκτακτη ανακοίνωση των Jumbo

"Αγαπητοί μας πελάτες σας ενημερώνουμε ότι..."

Τι θα συμβεί τις επόμενες δυο Κυριακές (12 και 19/9) - Έκτακτη ανακοίνωση των Jumbo
Ενημέρωση 06.09.2021 09:32
Από Youweekly Team

Τα καταστήματα Jumbo που πάντα φροντίζουν και προσπαθούν να αφήνουν ευχαριστημένους τους πελάτες τους ανοίγουν τώρα και τις Κυριακές σε συγκεκριμένες περιοχές!

Στο επίσημο site των παιχνιδάδικων αναρτήθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Η ανάρτηση στην ιστοσελίδα των Jumbo

"Αγαπητοί μας πελάτες, σας ενημερώνουμε ότι την Κυριακή 5/9 θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα : Ηρακλείου Κρήτης, Χανίων, Παγκρατίου, Αχαρνών, Π. Φαλήρου και Κολωνού με ωράριο λειτουργίας 11.00 – 20.00. Επιπλέον, τις Κυριακές 12/9 και 19/9 θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα: Παγκρατίου, Αχαρνών, Π. Φαλήρου και Κολωνού με ωράριο λειτουργίας 11.00 – 20.00. Κάθε Κυριακή συνεχίζουν να είναι ανοιχτά τα καταστήματα στα Σπάτα, στην Κατερίνη και στην Πρέβεζα. Ευχαριστούμε πολύ!"

Να υπενθυμίσουμε πως ο Απόστολος Βακάκης, ο ιδιοκτήτης των καταστημάτων θα γίνει ξανά παππούς καθώς και οι δυο κόρες του είναι ταυτόχρονα σε ενδιαφέρουσα...

Αυτά τα καταστήματα είναι τα... νέα Jumbo

Σύμφωνα με την Καθημερινή, η Primark έχει ενδιαφερθεί να αναπτύξει κατάστημα χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων στο Ελληνικό – οι πληροφορίες λένε ότι ζήτησε χώρο 10.000 τμ – και συγκεκριμένα στο ένα εκ των δύο εμπορικών κέντρων που σχεδιάζεται να αναπτυχθεί εκεί ή στον περιβάλλοντα χώρο του, σε αυτό που θα βρίσκεται επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης.

Primark Jumbo

Πάντως, αρμόδιες πηγές υποστηρίζουν ότι τόσο με την Primark όσο και με άλλες μεγάλες λιανεμπορικές αλυσίδες που έχουν ενδιαφερθεί να αναπτύξουν καταστήματα στο Ελληνικό δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα κάποια συμφωνία, καθώς θα πρέπει να προηγηθεί το οικονομικό κλείσιμο της συναλλαγής για την παραχώρηση του Ελληνικού στη Lamda Development.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Στιγμές αγωνίας για τα Jumbo και τον Απόστολο Βακάκη

Δυσάρεστες εξελίξεις για τον Απόστολο Βακάκη και τα Jumbo

TAGS
Share