Ιωάννα Παλιοσπύρου: Δημοσίευσε φωτογραφία από το χειρουργείο μετά την επίθεση με βιτριόλι

Προσοχή! Πολύ σκληρές εικόνες!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ιωάννα Παλιοσπύρου: Δημοσίευσε φωτογραφία από το χειρουργείο μετά την επίθεση με βιτριόλι

Πριν από ενάμιση χρόνο η Ιωάννα Παλιοσπύρου δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι κάτι που συγκλόνισε το πανελλήνιο. Η ίδια από τότε προσπαθεί με νύχια και με δόντια να ενταχθεί και πάλι στην καθημερινότητα, κάτι το οποίο είναι αρκετά δύσκολο.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια πήρε την μεγάλη απόφαση να δημοσιεύσει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό φωτογραφίες από το πρώτο της χειρουργείο μιας και από τότε έχει κάνει πολλά ακόμη προκειμένου να γίνει καλά.

Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της φωτογραφίας: «Ξέρω πως πολλοί δεν κατανοούν… δεν αντιλαμβάνονται… πόσο πόνο, πόση αδικία και πόση απόγνωση κρύβει αυτή η φωτογραφία. Είναι μόνο μια ένδειξη… από το πρώτο μου χειρουργείο. Θα ακολουθήσουν δεκάδες. Όχι για να γίνω όμορφη γυναίκα, μόνο για να είμαι φυσιολογικός άνθρωπος. Ποια δικαιοσύνη το αποκαθιστά αυτό; 15/9.».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Ιωάννας Παλιοσπύρου

Επίθεση με βιτριόλι: Συγκλονίζουν τα ηχητικά ντοκουμέντα της κατηγορούμενης

Ήταν Μάιος του 2020 όταν, η Ιωάννα Παλιοσπύρου δέχτηκε επίθεση με βιτριόλη. Το συγκεκριμένο περιστατικό σοκαρε το πανελλήνιο καθώς χαρακτηρίστηκε αποτρόπαιο μιας και το θύμα ακόμη και σήμερα προσπαθεί με νύχια και με δόντια να ενταχθεί και πάλι στην καθημερινότητα της.

Η εκπομπή Live News παρουσίασε ένα αποκλειστικό ηχητικό ντοκουμέντο στο οποίο καταγράφεται η συνομιλία της κατηγορουμενης την ώρα που προσπαθούσε να κλείσει ραδιοταξί.

Δείτε παρακάτω την συνομιλία:

-Θα ήθελα ένα ταξί τώρα για τις 09.30 το πολύ για Ελευθερίου Βενιζέλου 231.

-Πείτε μου ένα τηλέφωνο.

-Δεν έχω κινητό, έχω βλάβη και έχω μονά το αμερικάνικο νούμερο.

-Πέστε το μου δεν πειράζει.

-Μισό, γιατί δεν το θυμάμαι… βέβαια, όχι δε θα σας το δώσω γιατί δεν πιάνει, δεν το έχω ενεργοποιήσει για Ελλάδα είναι εφικτό να είναι εκεί 09.30 ένα ταξί, να με περιμένει να το προπληρώσω;

-Πού θα πάτε;

-Για Μετς.

-Και το θέλετε στις 09.30;

-09.30, θα το προπληρώσω γιατί θέλω να με περιμένει. 20 λεπτά με μισή ώρα, όσο γράψει.

-Για να σας γυρίσει;

-Όχι, έχω δύο συνεντεύξεις και πρέπει να με περιμένει ένα ταξί για να πάω καπάκι στην άλλη.

-Το όνομά σας;

-Χατζηφωτίου Κωνσταντίνα.